Vild konkurrence - vind en rejse til Island!

Mandagens træning: Frontsquat

Mandagens træning stod på frontsquat på styrkehold i Crossfit Copenhagen!

 photo 6D7FC083-0728-422C-87F9-89B3EDAB9790_zpswm7tbjqv.jpg

Efter opvarmningen stod programmet på 7×4 på 80% af 1RM, men jeg kørte lidt for tungt i opvarmningen, så “kom til” lave 8×4. Startede med 4×4 på 60 kilo, men det blev lidt for presset og sluttede med 4×4 på 55 kg.

Styrkeholdet sluttede af med et superset bestående af 3×10 Bulgarian split squats (uden vægt) og 10 Russian Swings (24 kilo)

Det føles SÅ skønt, at have energi i kroppen igen! Der en verden til forskel på mit energiniveau nu, og under diæten! Jeg føler dog ikke at min absolutte styrke er øget markant, så jeg glæder mig til at arbejde på den i fremtiden! Går og spekulerer lidt over, hvad mit nye mål helt præcis skal være… Jeg er ret sikker på, at det skal gå på øget styrke på den ene eller den anden måde. Overvejer at køre en træningscyklus kun med fokus på øget styrke, men er stadig lidt i tvivl om det er det rette for mig.. Jeg har dog helt sikkert brug for at formulere noget specifikt og tidsbestemt, jeg kan arbejde ud fra! Så er gået i tænkeboks :)

Efter styrkeholdet brugte jeg tid på udspænding og lidt excentrisk styrketræning af mine hoftebøjere. Jeg får rigtig mange spørgsmål til hvordan jeg træner og udspænder mine svage hoftebøjere. Desværre kan jeg ikke finde nogen ordentlige videoer på Youtube, der forklarer dem som jeg mener de skal udføres. Men jeg tænker på måske at lave en instruktionsvideo til jer. Er der stemning for det? :)

Derudover vil jeg bare lige fortælle, at der nu er kommet resultater fra Loaded Cup. Og jeg endte på en 7. plads! :)

 photo E1DCDEA2-6E10-4834-9730-179EBE0B520A_zpsxyef4x7x.jpg
Backpose fra DM i 2013 vs. Backpose ved Loaded Cup 2015.

4 Kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild konkurrence - vind en rejse til Island!