Min plan for peak week

Peak Week: Dag 2

 photo 1E88158D-966D-4424-9012-498500FED145.png_zps24kk3ad4.jpeg

Godmorgen til jer! Så er det blevet tirsdag, og 2. dag i peak week :)
Den står på endnu en dag med ekstra carbs, og jeg har lige nydt min dejlige proteingrød med banan – UDEN at lave cardio først! Wow! ;) Skal op og træne ryg med min veninde Michelle om lidt, så fylder lige lidt energi på tanken inden. De 50 min. cardio bliver klaret i aften.

Status på formen er, at vægten er faldet med 900 gram (!!) siden i går morges, og kroppen strammer til alle de rigtige steder. Benene mangler stadig lidt, med vi er også kun på 2. dag efter sidste bentræning, så væsken har ikke rigtig haft en chance for at slippe endnu.

Dagen igår blev brugt på ren hygge med både frisør, cafétur, ansigtsbehandling og massage. Desuden var det tid til sidste tunge skuldertræning, og jeg fik også presset lidt posering ind.

Jeg var til poseringsseminar i søndags, og blev opmærksom på nogle ting jeg skal arbejde med, for at kunne give den gas på scenen som jeg ønsker. Så der bliver poseret på daglig basis her den sidste uge!

 photo 8395190B-6B25-4D1C-8C10-00B377C30E6A_zpsmf6zeqgb.jpg

I dag skal jeg have ordnet negle, og så skal jeg og min mutti i Bilka for at handle stort ind af mad til resten af ugen, K-dag oooooooog mandag morgen!! ;)

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

3 Kommentarer

 • Siri

  Godt arbejdet! Du er sej!
  Question – hvordan har du tænkt at lægge op de næste uger og måneder efter konkurrence? Mange påstår den hårdeste tid faktisk er efter diæt og konkurrence. Layne Norton og andre forskere/coaches påstår for eksempel at forbrændingen og fedtlagring i mange tilfælde kan blive forværret. Har du overvejet reverse dieting eller andet lignende? Lykke til med konk!! You can do it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Tusind tak Siri!

   Efter konkurrencen er min plan egentlig bare, at gøre som jeg har lyst til og føler for.
   Det kan helt sikkert mentalt være hårdt at komme ud af konkurrence, især hvis man har været meget restiktiv under sin diæt.
   Og jeg tror at “metabolic damage”, eller i hvert fald en forskudt hormonbalance, er et stort problem for mange efter konkurrence. Jeg har selv været igennem det 2 gange.

   Derfor har jeg kørt denne diæt over laaaaang tid, med indlagt “break” over julen hvor jeg testede kroppens reaktioner på at få “diæt-fri”, og hele vejen har jeg haft fokus på at samarbejde med kroppen.

   Resultatet er umiddelbart, at jeg i denne uge hvor jeg skærer ned på træning og spiser mere, indtil videre har tabt næsten 3 kilo.
   Og jeg har egentlig ikke nogen cravings eller problemer, udover at jeg er lidt træt og godt kunne spise en stooooooor portion skyr med havregryn, mandler, rosiner og frugt!

   Planen er at give kroppen fri fra træning i 1-2 dage (hvis jeg kan holde mig væk ;) ), og så ellers bare spise normalt og fornuftigt med fokus på at fylde kroppen med gode ting, der gør at jeg kan præstere i træningscenteret. Hvis de begynder at gå skævt, så tager jeg den derfra :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Siri

   Wow, tak for at du svarede så godt og udfyldende. Det lyder til at du har en god indstilling, og ikke mindst en god forståelse af hvordan din krop responderer. Det er så godt at se. Jeg kommenterer sjældent, men jeg ville bare sige at jeg følger dig, og hepper på dig! Og beklager min norske accent. ☺

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Min plan for peak week