Opskrift: Proteinrig "kage" - perfekt sødt mellemmåltid!

Første diætuge

Så er første diætuge (i denne omgang) ved at være overstået! I morgen er det tid til vejning og status. Jeg har holdt meget væske de sidste par dage, så regner ikke med at se et særlig spændende tal på vægten i morgen, desværre. Men sådan er det! Prøver ikke at tage sorgerne på forskud, men venter og ser hvad tallet siger i morgen.

I denne del af diæten eksperimenterer jeg med at dele mine makroer lidt op, sådan at jeg ikke indtager fedt og kulhydrater sammen i hverdagene.

Fordelingen ser således ud:

Morgenmad: Kulhydrat & protein
Mellemmåltid: Fedt & protein
Frokost 1: Kulhydrat & protein
Frokost 2: Kulhydrat & protein
Aftensmad: Fedt & protein
Aftensnack: Fedt & protein

Det virker indtil videre som om, det er den mest optimale fordeling, i forhold til at sikre, at mie kulhydratdepoter er fyldt nogenlunde op inden træning. Derudover supplerer jeg med kretain, koffein og beta-alanin pre-workout, BCAA under træning og glutamin efter træning.

Eksempel på min morgenmad:
Havregryn med æggehvide, kanel & SØD samt 1/2 grapefrugt.IMG_5256.JPG

Eksempel på en frokost:
Brune ris, grøntsager, magert oksekød (normalt kylling eller hvid fisk, men jeg spiser oksekød 2 x pr. uge) og sukkerfri ketchup.IMG_5262.JPG

Jeg er ikke i tvivl om at det går den rigtige vej med formen, og jeg har holdt min diæt til punkt og prikke, men min krop kan ind imellem være en bandit med den der væskeretention… Specielt her sidst på ugen synes jeg tit at den er helt gal, fordi jeg udover at holde væske også ser så lille og flad ud. Det er lidt ærgeligt, men jeg ved jo, at det er sådan det kan være…

IMG_5247.JPG

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Proteinrig "kage" - perfekt sødt mellemmåltid!