Danmarksmesterskaberne 2014

Dagens træning

Har haft et par rigtig gode træningsdage siden jeg kom hjem fra Herning søndag aften! På fredag tager jeg afsted igen, denne gang på en forlænget weekend til Rom.

Jeg kunne nok godt træne dernede, men regner med at få gået en hel masse, og vil egentlig hellere nyde byen i de dage vi er der, end stresse over træning.

Og hvis det samtidig betyder at jeg kan give den fuld gas de næste dage, uden at skulle tænke på restitution og hviledage, så er det jo ren win-win! Endelig kan jeg gå lidt amok! ;)

Igår stod den på en WOD fra 6-7 og en lækker bentræning om aftenen. Den indeholdt klassikere som Sumo squats, SL deadlifts og Hip thrusters. De har været savnet! Efter en lang pause fra bootybuilding nyder jeg at indføre lidt af den slags i min træning igen.

I dag var jeg så tilbage i centeret til en god eftermiddags-træning med fokus på overkrop.

IMG_2480-0.JPG

Dagens program:

Superset 1:
Rings rows 3×15
Dips m. elastik 3×15

Matrix pulldown 3×5-5-5

Superset 2:
One arm DB row 3×10
DB curls 3×10

Superset 3:
Cable backflys 3×10
One arm lateral raises 3×10 (begge arme)

Superset 4:
Serratus planke 3×10
Hand relase pushups på knæ 3×10

IMG_2471.JPG

Jeg har på min IG nævnt, at jeg starter på diæt her d. 13/10. Det har medført en del spørgsmål om hvorvidt jeg skal stille op igen.

Det har jeg pt. ingen planer om.

Jeg har en lang liste over mål for min træning i de næste 1 1/2 år, og mange af de mål kan kun opfyldes hvis jeg formår at nedbringe min kropsvægt. Så det er der fokus kommer til at ligge.

Jeg er blevet forelsket i crossfit-konceptet hvor vi træner med og mod andre, uden at omgive os med spejle, og al den selvkritik som fitness-verdenen er fuld af. Det er fantastisk befriende, og helt rigtigt for mig, lige nu.

Dermed ikke sagt at det at stille op ikke er med i mine overvejelser, og kommer det en dag til at passe, så vil jeg meget gerne træde på scenen igen. Men det er altså ikke det det handler om, lige i første omgang.

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmarksmesterskaberne 2014