Opksrift: Kokos-banan proteinpandekager

Fredagsupdate

Jeg blev træt af at ligge syg, så selvom jeg endnu ikke føler mig helt på toppen, valgte jeg at prøve med en rygtræning og lidt cardio.

Dagens program:

Opvarmning:
5 min. roning
10 min. gang på løbebånd 2,5% hældning

  • Straight arm-pulldown – let vægt, fokus på mind-muscle connection 3×15
  • Matrix pulldown 3×5-5-10 – se video
  • Superset:
    – Dødløft 4×6
    – T-bar row 4×16
  • Superset:
    – One-arm DB row 3×10
    – Face pulls 3×12
  • Cable backfly 3×15

Cooldown:
Stretching/foamrolling
10 min. gang på løbebåndet 2,5% hældning

Jeg havde lagt mærke til at jeg får det langt bedre efter at have bevæget mig, og at bevægelse ikke forværrer mine symptomer (meget mærkeligt hvis det er en infektion) så tænkte at det var et forsøg værd. Og igen, ganske rigtigt, jeg kunne sagtens træne med en acceptabel intensitet. Og har det langt bedre her til aften, end inden træningen. Kan det virkelig være allergien jeg har været SÃ… dårlig af? Var helt overbevist om at det var en omgang influenza!

IMG_1435.JPG

Efter træning lavede min veninde og jeg det lækreste post-workout måltid bestående af bagte kartofler, guacamole og fyldte, ovnbagte squash med krydret kylling, soltørrede tomater og ost. Mums, det var virkelig lækkert!!

IMG_1437.JPG

Vi rejser til Alanya næste lørdag, og jeg har inspireret af bogen “Protein”af Pia Andreassen valgt at gå på en 5-dages proteinkur fra søndag til torsdag, for forhåbentlig at smide lidt ekstra kilo inden jeg hopper i bikinien.

Vægten ligger stabilt omkring 84 kilo, og jeg ville meget gerne nærmere de 80 eller lige under, inden vi tager afsted. Og bogen her indeholder så mange lækre, proteinrige opskrifter at jeg ikke tror det bliver noget problem i små 5 dage. Jeg lever meget proteinrigt alligevel :)

Er der andre der har læst bogen, og hvad synes i om konceptet med en kort “proteinkur”?

4 Kommentarer

  • Cecilia

    Hej amanda! Jeg har prøvet en 5-dages proteinpulver engang i forbindelse med Dukan-kuren og ja, man taber sig.. Men din mave går fuldstændig i stå! Det kan være ret så smertefuldt, så jeg vil råde dig til at tage HUSK og så drikke en h******* masse vand, så bliver det nok udholdeligt :) held og lykke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Tak for tippet! :) Jeg er vant til at indtage MANGE fibre, så jeg har tager dit råd til og mig allieret mig med HUSK & litervis af vand. Og holder mig nok heller ikke helt fra de fiberrige grøntsager. Mon ikke kiloene slipper alligevel ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilia

      5-dages proteinKUR skulle der selvfølgelig stå, men du fangede vel meningen ;) hvis du også indtager grøntsager tror jeg ikke det bliver noget problem!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Ja jeg fangede den godt! Og krydser fingre for at maven klarer den ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opksrift: Kokos-banan proteinpandekager