Dagen hvor alt gik galt...

Dagens træning

Jeg er forsigtigt begyndt at vende tilbage til træningen! :) Tager den helt med ro, laver primært øvelser med kropsvægt og forsøger at fokusere på mine svage sider til at starte med.

Dagens træning havde derfor fokus på mobilitet og til dels styrke omkring skuldrene og hele bagkæden. Jeg vil anbefale de fleste at inkludere øvelser som disse i træningen, da det er en god måde at “fange” svagheder, forbedre kropsfornemmelsen og dermed forebygge skader på længere sigt.

Dagens program:

– 10 min. incline walk (5,5% hældning, 5,5 km/t)
– 5 min. let løb (1,0% hældning, 10,5 km/t)

3 runder:
TRX I’s, Y’s, T’s & W’s x 5
– Overhead squat (med træpind der vejer max 1/2 kg.) x 10
– Swiss ball hip thrusters x 10

Jeg sluttede af med lidt skulder/core øvelser i ringene i vores funktionelle område i centeret.

20140415-185611.jpg

Træningen i dag gjorde det klart for mig at jeg virkelig skal arbejde med min skuldermobilitet og generelt smidigheden på bagsiden – også fremover!

2 Kommentarer

  • Godt at du har fokus på at være mobil nok, men det ser ud til du kunne lave lidt mere specifikke øvelser med tanke på mobiliteten i de led, hvor du mangler bevægelighed. Prøv at tage et kig her: http://maxer.dk/tags/mobilitet

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Oh yes, sagtens.
      Denne workout var måske et dårligt ekspempel, da fokus ikke var super specifikt på mobilitet. Hovedformålet var nærmere at få bevæget kroppen igennem efter en træningspause. Men rigtig godt link og gode øvelser du viser i videoerne. Jeg kendte godt siden i forvejen, og du skal have tak for god inspiration! ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen hvor alt gik galt...