Eksempel på min kostplan

Hadedagen

20140304-122107.jpg

Der er to ting jeg hader i denne verden: roning og mavetræning.

Og det betyder at jeg de næste mange uger også hader tirsdage.. For på denne dag skal jeg igennem begge dele!

Den største udfordring blev klaret fra morgenstunden. Jeg skal ro i 30 minutter, hvilket for mig er fuldstændig sindssygt og næsten komplet uoverskueligt. Klog af erfaringerne fra sidste uge, blev det min morgencardio, så jeg ikke skal gå og frygte det resten af dagen ;)

Lidt senere står den på yderligere 50 minutters cardio i form af løb/incline walk/stairmaster, samt en skrækkelig omgang mavetræning. Hvad man dog ikke udsætter sig selv for, i jagten på den rigtige bikini fitness-krop… ;)

20140304-122225.jpg

Jeg laver 50 minutter cardio dagligt på nuværende tidspunkt (inkl. opvarmning inden styrketræning) og på nogle dage har jeg 15-30 minutter ekstra. Jeg forsøger at holde så høj intensitet som muligt, og foretrækker at lave min cardio som forskellige former for intervaltræning.

3 Kommentarer

  • Hehe – det er sjovt, du hader roning så meget – hvordan kan det være? Og hvorfor sætter din nye træner dig til det i stedet for det cardio, du plejer at dyrke?
    Kh Frederikke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Shit det lyder vildt, hvor ville jeg også HADE den dag! cardio er bare røv hårdt og røv kedeligt! Men du arbejder fantastisk godt og du ser skarpere og skarpere ud for hvert billede! Jeg glæder mig som et lille barn til at heppe på dig til Loaded – alle de lorte roede kilometer will be worth it! :D

    Anna – http://wonderwomanwannabe.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det ville uden tvivl også være min hadedag!
    Jeg bruger romaskinen ifm. opvarmning de dage jeg træner arme og ryg, og det er immervæk kun 1000 m jeg snupper der :S

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksempel på min kostplan