Dagens træning

En ny uge

I dag var første dag i en ny uge, og jeg har haft nok at se til! Dagen startede med fastet morgencardio bestående af 4 kilometer løb og ca. 3 km. gang som opvarmning/cooldown.

Så havde jeg en masse ærinder både hjemme og ude, og derefter var det direkte på job i Fitness World på Søborg Hovedgade. Jeg havde nemlig både et hold, PT konsultationer og personlig træning i dag. Phew! Det er fantastisk skønt at have så travlt, og jeg elsker mit nye job, men det er også hårdt arbejde ;)

Da arbejdet var overstået skulle jeg også nå min egen træning. Det blev en kort og intens skulder/bryst-blaster på 30 min.

Programmet:

  • Superset 4x
    – Seated shoulder press x 10
    – Pushups x 10
  • Superset 4x
    – Lateral raises x 10
    – Bench press x 10
  • Rotatorcuff ind- og udadrotationer x 25

Jeg har desværre ret mange gener fra min venstre skulder for tiden, og derfor forsøger jeg at holde skuldertræningerne korte, så den irriteres mindst muligt.

20140106-230955.jpgDagens form. Glæder mig til at blive SHREDDED snart!

20140106-231009.jpgMit post-workout måltid stod i dag på sød kartoffel, grønne bønner og kylling. Muuuums!

9 Kommentarer

  • Nu spørger jeg måske dumt, men træner du bare i sports bh? :-)
    /Maya
    http://www.mayadroem.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Haha, nej ;) Toppen røg af efter træning, til ære for kameraet :D

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie nielsen

    Nu bliver jeg nødt til at spørge dig, om du har overvejet af skifte til BF?
    Når jeg kigger på din krop synes jeg umiddelbart du er en del mere muskuløs end de andre bikini piger, hvilket jo bare er fantastisk :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Hej Sofie

      Ja og nej :) Personligt foretrækker jeg de “store” bikinipiger, så det er egentlig ret bevidst at jeg gerne vil være mere muskuløs end hvad man ser mest af. Jeg bliver i Bikini i den næste sæson, men det kan da godt være at jeg ender i Bodyfitness en dag.
      Det er dog meget meget vigtigt for mig at jeg er naturlig all the way, og der sker meget når man cutter så langt ned i fedtprocent som man gør i Bodyfitness. Det kræver en stor masse for at man ikke ser afpillet ud – synes jeg.

      Så jeg vil hellere være en buff bikinipige end en afpillet bodyfitnesspige, og derfor går der i hvert fald et par år, før du eventuelt måske ser mig i Bodyfitness i stedet ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Hej Amanda,

    Så god form – det bliver så spændende at se hvad der gemmer sig – men din mave er to die for – altid synes jeg :)

    Lige et par spg,

    1) Hvad smag har du pre-workout med? Jeg bruger også fra Fitnessguru, og den eneste jeg kunne få fat i, var med punch-smagen. Jeg plejer at være meget begejstret for FG’s produkter, men den smag er ikke lige mig.

    2) Når du cutter og fører morgen-cardio med ind, er det så bevidst, at det er morgen-cardio? Har det en bedre effekt end hvis man tog sin cardio efter styrketræning om eftermiddagen?

    Mvh Charlotte

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Hej Charlotte

      Tusind tak, ja jeg er også spændt! ;)

      Jeg har brugt smagen Melon, og har faktisk aldrig fået smagt Punch. Men Melon var god :) Jeg har dog hørt en lille fugl synge om at der nok er et helt nyt pre-workout produkt på vej fra FG (også med ny smag), og det er sikkert derfor du kan kan få fat i Punch lige nu. Stay tuned :)

      Det er bevist at jeg deler cardio og styrketræning op i 2 forskellige sessioner, men om man laver cardio om morgenen og styrketræner om eftermiddagen, eller omvendt, det mener jeg ikke gør den store forskel.

      Mvh. Amanda

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Charlotte

      Perfekt – jeg venter i spænding på hvad der kommer :)

      Grunden til du deler det op, er det fordi du bedre kan presse to kortere træninger ind, fremfor en lang eller fordi du bedre kan yde det optimale hvis der er en ‘pause’ imellem?

      Mvh Charlotte

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Det er for at jeg kan yde det optimale, samt for at optimere muskelopbygningen/modvirke muskelnedbrydning mest muligt :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Charlotte

      Tak – tænkte nok der var tanker bag :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning