Adfærd på sociale medier

Dagens træning

Træningscenteret var propfyldt da jeg ankom, og der var hverken bænke, kabler eller stativer ledige!

Jeg måtte derfor finde på et helt andet program, baseret på hvad jeg havde til rådighed. Det blev til:

– 5×10 Machine Shoulder Press
– 4x One-arm cable lateral raise 21’s
– 1×25 Ind- og udadrotationer i kabel (rotatorcuff-øvelse)
– 4×15 Facepulls
– 2×10-10-10 Lateral Raise Dropset

Føler jeg kom godt rundt om skulderen og fik ramt alle muskelfibre. Skuldrene er i hvert fald meget trætte nu!

Der er blot 19 dage tilbage før jeg starter min diæt. Jeg ved ikke hvor meget jeg har taget på, men gætter på 7-8 kilo eller mere. Heldigvis sidder de mange kilo ret pænt, og maven og overkroppen ser stadig ok ud.

20131216-200014.jpg

Jeg er ved at lægge sidste hånd på min kost- og træningsplan, og specielt træningen bliver meget anderledes end jeg er vant til. Bliver spændende hvordan kroppen reagerer! :)

2 Kommentarer

  • Fedt du fik trænet selvom der var fyldt, man kan ikke altid have det hele for sig selv og køre den rutine man havde tænkt, så må man være kreativ!

    Det er helt vildt du allerede begynder på diæt igen, hvilke tanker har du gjort dig om længden på off season? Har du erfaringer med at din krop reagerer bedre på en kort periode som nu, eller hvordan?
    Jeg synes som altid at du ser fantastisk ud og du har virkelig fået opbygget en flot muskelmasse som er bibeholdt siden DM!

    Kh Anna
    thewonderwomanwannabe.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Det tog ca. 1 – 1 1/2 måned før jeg rigtig havde fået min energi igen, og siden har jeg bare fokuseret på at slappe af og lade kroppen komme sig og udvikle sig.

      Jeg tror at en offseason skal være så lang at kroppen kan komme ud af den stress-tilstand den befinder sig i under en diæt (i hvert fald en del af tiden) men der er efter min meningen ingen øvre grænse for længden af en offseason. Så længe man generelt lever sundt, så er det kun godt at være “off” så længe som muligt.

      Det er jo kun min 2. offseason, så jeg har ikke så mange erfaringer at trække på udover at jeg synes 1 år mellem 1. og 2. konkurrence fungerede rigtig fint.

      Nu må vi se hvad resultatet bliver denne gang :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adfærd på sociale medier