Min Top 3: Shampoo

Anmeldelse: Fitness Noodles

20131112-082458.jpg

Jeg har kendt til kaloriefrie nudler siden 2008.
Dengang kunne man ikke få dem herhjemme, og i stedet skulle de bestilles hjem fra Kina. Jeg kan huske at de hed “Angel Hair-noodles” og kom i nogle mærkelige gennemsigtige poser. Væsken de lå i lugtede fælt af fisk og konsistensen var ikke god.

Nu findes der efterhånden mange udgaver af kaloriefrie nudler på markedet, og jeg har smagt næsten alle varianter. Disse fra Fitnessguru er efter min mening de bedste både i forhold til konsistens og smag. De er lækkert pakket ind og har i modsætning til mange andre udgaver en smule “bid” og optager effektivt smagen fra det de tilberedes med.

20131112-082531.jpg

Hvad er Fitness Noodles?
Fitness Noodles er et alternativ til ris, pasta osv., som ikke indeholder hverken kulhydrat, fedt eller protein. Nudlerne er lavet af glucomannan (en type vandopløselige fibre) og kalcium.

De indeholder ca. 4 kalorier pr. 100 g., dvs. en hel pakke indeholder omkring 8 kalorier. Det høje fiberindhold betyder at de fylder rigtig godt i maven og giver en stor mæthedsfornemmelse.

Hvordan smager de?
Hvis du tror at du får den helt store pasta-experience, så bliver du nok lidt skuffet.
Nudlerne i sig selv smager ikke af noget, og konsistensen er noget man lige skal vænne sig til. Det er (for mig) ikke som med fx. ris og pasta, at man ikke kan stoppe med at spise igen. Når jeg spiser en portion Fitness Noodles så bliver jeg mæt.

Man kan med god samvittighed spise ligeså mange nudler som man overhovedet orker, pga. det meget lave kalorieindhold, og det er fantastisk at kunne “få lov” til bare at spise løs, uden at ødelægge en diæt eller forsinke et vægttab.

Jeg er personligt typen som godt kan tage både 2. og 3. gang af aftensmaden hvis jeg får lov, men med Fitness Noodles kan jeg mærke efter og sige “hvis jeg ikke er sulten nok til at spise Fitness Noodles, så er jeg ikke sulten.” Det har været en kæmpe hjælp for mig, både på diæt og off-season.

Nudlerne kan spises både kolde og varme, og personligt foretrækker jeg dem varme. Enten med grøntsager, kylling og krydderier i en wok eller med kødsovs som Fitness Noodles Bolognese.

20131112-082556.jpgFitness Noodles Bolognese alá Amanda Louise.

20131112-082514.jpg

2 Kommentarer

  • Sofie

    Fedt, har længe overvejet at afprøve det! Har du et link de kan købes igennem? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Top 3: Shampoo