Dagens træning

Dagens træning

I dag bliver det til to træningspas. Det første er overstået og bestod af en lækker omgang tung styrketræning. Senere skal jeg tilbage i træningscenteret til 20-30 min. cardio og en times Bodyfit. Glæder mig! :)

Dagens program for ryg og bagskulder:

  • Wide-grip pullups (m. elastik) 3×10
  • Chinups (m. elasik) 3×10
  • Superset 4×10:
    Rear delt machine row
    BB B.O. row
  • Straight arm pulldown 4×10
  • One-arm DB row 4×10
  • Facepulls (high pulley) 4×15
  • Cable back fly 4×10

Opvarmningen bestod af 10 min. på crosstraineren. I den Fitness World hvor jeg træner, kan man justere hældningen på crosserne. Det udnyttede jeg i dag, ved at sætte hældningen på max (20 grader) og modstanden på mellem 12-18.
Ooooh my goood det var hårdt! Pulsen var høj og jeg kunne meget tydeligt mærke the glutes arbejde ;)

20131023-132432.jpg

Efter træning stod den på en proteinshake med en af mine absolutte favoritter fra FitnessguruOne Whey Kiwi Yoghurt! :) Det føles som om det er 100 år siden jeg sidst har smagt den, og nu blev jeg lige mindet om hvor fantastisk den smager… Mums!

20131023-132439.jpg

4 Kommentarer

  • Mette

    Tak for en super blog.

    Jeg står overfor en operation i foden på fredag. I godt 2 måneder har jeg ikke ku træne optimalt og nu kommer der er helt stille periode.
    Jeg har allerede nu taget lidt på og håber derfor at kunne gå så meget ind i kosten, at jeg kan tabe mig lidt mens jeg bare er hjemme.
    Jeg vil høre om du kan anbefale protein pulver alligevel? Hvilket og hvornår? Skal jo være kcal let.
    Ja og hvilken kost i det hele taget?

    Vh Mette. Der bliver depri ved tanken om at sidde stille.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Hej Mette

      Jeg er rigtig ked at at høre at du skal opereres i foden. Øv! Forhåbentlig bliver du helt god igen, når det er overstået.
      Det vil være en god idé at udregne dit ligevægtindtag, og så fokusere på at holde dit samlede indtag deromkring.
      Prøv at få alle dine kalorier gennem protein, sundt fedt og fiberrige grøntsager. Så snart du kan bevæge dig omkring igen, er det dog vigtigt at du også spiser lidt mere end dit ligevægtindtag, så du har energi nok til genoptræningen.
      Dit proteinbehov kan sagtens dækkes gennem almindelig mad (kød, æg, magre mælkeprodukter) men du kunne også godt indtage proteinpulver, hvis du har mere lyst til det. Jeg ville anbefale One Whey Isolate fra Fitnessguru ( http://fitnessguru.com/da/one-whey-isolate#smak-one-whey-isolate-da-milk-chocolate ) som er helt fri for fedt og kulhydrat og kun indeholder 104 kalorier pr. portion. Det bruger jeg selv når jeg skal passe på kalorierne/kulhydraterne.

      Håber mit svar hjælper dig lidt. Du må ikke miste modet, selvom du sidder stille kan du heldigvis stadig tanke din krop op med mættende, sund mad fuld af vitaminer og mineraler, og dermed forberede den til den igen kan komme ud og bevæge sig :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mette

      Tak for et super fint svar. Skønt du gad sætte tid af til det :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Det var så lidt :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning