Dagens træning

Dagens morgenmad

I dag vejer jeg 5,8 kilo mere end på indvejningsdagen før DM… Det er lidt mere end jeg havde planlagt at tage på.

Jeg følger godt nok heller ikke en plan lige nu, da jeg er i gang med gradvis at øge mit kulhydratindtag op til, at jeg starter en ny kostplan på mandag.
Det føles meget mærkeligt ikke at have en rigtig plan, og jeg har det lidt sådan her:

20131016-101826.jpg

Haha! Ej, så slemt står det heldigvis ikke til ;) Men alligevel, kan godt mærke at jeg begynder at glæde mig til at have en fast plan at følge.

Jeg har måske været lidt for forsigtig med at genindføre stivelsesholdige kulhydrater, da jeg er ret bange for at tage 14-15 kilo på igen, ligesom jeg gjorde sidste år… Og jeg føler at jeg let mister kontrollen med ting som brune ris, rugbrød, kartofler, havregryn mv.

Men da jeg i dag skal cykle 30 kilometer, træne mit nye ryg-program OG deltage på en Bodyfit-time, tænker jeg, at det er en god dag at teste kroppens reaktioner på lidt mere kulhydrat. Jeg får i hvert fald brug for energien!

Dagens morgenmad bestod af:
250 g. skyr, 100 g. frosne hindbær, 1 scoop One Whey Pistachio Coconut, lidt psyllium HUSK og en smule flydende sødemiddel. Det hele røres sammen og toppes med 30 g. grovvalsede havregryn, 15 g. blandede valnødder/mandler og 1/3 banan i skiver.

Derudover fik jeg også mit tilskud af vitaminer, mineraler og Omega 3 i form af One Pak.

20131016-101742.jpg

Macros:
Kalorier: 532
Protein: 54 g.
Kulhydrat: 50 g.
Fedt: 13 g.

1 Kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning