Instagram giveaway!

Svære beslutninger…

De sidste par dage har jeg tænkt rigtig meget over tingene. Og ærligt, så er jeg stadig meget i tvivl. Tvivlen går på om jeg skal stille op til DM i år, eller vente et år mere.

Grunden til at jeg er i tvivl, er, at jeg ikke synes jeg har fået bygget masse nok på i løbet af det år der er gået. Ja, jeg er en del større og lige nu ca. 11 kg. over min scene-vægt sidste år. Desværre er en stor del af det fedt, ikke muskler. Kan jeg nå at smide 8-10 kg. på 8 uger? Uden tvivl. Er det sundt? Tvivlsomt. Bliver det hårdt? Med garanti.

Som tingene ser ud lige nu, så spiser jeg udelukkende clean mad, og så længe jeg får nok, så har jeg ikke den mindste lyst til junk eller anden forarbejdet, usund mad.

Jeg elsker min træning og mentalt er motivationen i top, hver eneste dag. Der hvor det halter er på energien, efter jeg er begyndt på diæten. Jeg nyder min daglige cardio; både løbeturene omkring mosen og sessionerne i fitnesscenteret.

Jeg er glad for hvordan min krop ser ud nu. Jeg er glad for min vægt, glad for min hverdag, glad for at kunne inspirere andre og hjælpe dem med at nå deres mål. Jeg har været på scenen før, så det at stå der igen, er ikke et mål i sig selv.

20130810-185239.jpg

Det er gået op for mig, at hvis jeg går på den nødvendige diæt, så risikerer jeg at miste alle de ting jeg værdsætter så højt lige nu. I hvert fald i en periode.
Jeg risikerer at tage en del på igen efter konkurrencen, og blive utilfreds med min krop. Jeg risikerer at skulle gennemgå endnu en periode hvor jeg er konstant sulten, og vægten bare stiger og stiger. Måske mister jeg motivationen for træningen og lysten til den gode, sunde mad…

Jeg vil skulle kæmpe imod den konstante træthed, den konstante sult… Og når nu jeg er i tvivl om hvorvidt det basale, musklerne, overhovedet er derinde, er jeg så klar til at skulle igennem alt det?

Min feedback fra dommerne sidst jeg stod på scenen, var: “Vi mangler lidt at kunne se træningscenteret. Dermed ikke at du skal være muskulær eller i den dur.” og jeg nægter simpelthen at få den kritik en gang til. Jeg vil stå i knivskarp form, eller slet ikke.

Jeg har knoklet hele året, spist og spist og kæmpet i træningcenteret, men er det nok?
Har jeg brug for et år til?

Jeg er virkelig blevet i tvivl, og tiden er begyndt at rinde ud… Har bestemt at jeg skal have taget en beslutning til på mandag. Så bliver denne seddel enten udfyldt og sendt ind, eller gemt til næste år…

20130810-185549.jpg

6 Kommentarer

  • Sanne

    Du er sååå smuk to die for lige nu, så du kan bestemt være godt tilfreds. Er sikker på der er masser af muskler, hvis du beslutter dig for at stille op! Følg dit hjerte, så går det aldrig galt :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Christina Knudsen

    Pyha, det må være en svær beslutning at tage. Men har stor respekt for, at du ikke bare for alt i verden vil stille op nu og her uden at tage stilling til, om det er det værd for dig set i forhold til den livskvalitet, du eventuelt må give køb på. Jeg håber, at du finder frem til den beslutning, der er mest rigtig for dig!

    Du ser så godt ud, og jeg glæder mig personligt til at se dig på scenen – omend det bliver 2013 eller 2014 :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • http://annsofey.wordpress.com/

    Du kan tage det med ro i år og stille op næste år ! Det vil bare stresse dig at skulle gå crazy på 8 uger ! Hvis du er glad og tilfreds lige nu hvorfor så ændre det ? Der er jo altid næste år :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    Som ret ny læser af din blog vil jeg bare sige, at du ser FANTASTISK ud lige nu – og jeg synes, dit indlæg viser, at du også har rigtig meget mellem ørerne; for det handler jo også om at passe på sig selv, og finde en måde at være glad for sin krop på! Og ja, konkurrencen er der helt sikkert igen næste år, så uanset hvad behøver du jo ikke at “opgive” dit mål – du har mulighed for blot at udsætte det. Uanset hvad du vælger, så håber jeg, det er det helt rigtige for dig :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Har fulgt dig i over et år nu, og uden at kende dig, vil jeg hoppe på holdet der siger: vent til næste år!

    Lad vær med at stress dig selv og din krop så meget. Den nedtur, du beskriver, er simpelthen ikke værd at gå igennem for den konkurrence. Tag det i et sundt tempo i stedet og vær 110% klar næste år, i forhold til 98% klar i år.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • pernille korzen

    lige maget hvad dit valg bliver, så er det den rigtigt beslutning for dig.
    Du ser hamrende godt ud som du står nu!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram giveaway!