Fitnessguru Sample Giveaway

Morgencardio

20130801-093536.jpg

Dag for dag får jeg det lidt bedre. Igår forsøgte jeg mig med en let bentræning, men kan godt mærke at sygdommen stadig har lidt fat i kroppen. Det var det samme til dagens morgencardio, som faktisk blev den første rigtige cardiosession på denne diæt :)

Det er som min kondition er blevet halveret, og arbejde der plejer at føles relativt let er hårdt. Men jeg kører på. Sveder sygdommen ud ;)

Dagens cardio varede totalt 45 min. og bestod af:

  • 15 min stepper intensitet 8-12.
  • 30 min. incline walk på løbebånd. Hældning mellem 5,5-15% i intervaller.

Min plan er at øge morgencardio til 60 min. om dagen fra næste uge. Selvom jeg har fået det langt bedre er jeg nemlig stadig på antibiotika, og vil ikke presse kroppen alt for meget før det er overstået.

De sidste 3 dage har jeg også kæmpet med en mave der er helt oppustet og uspilet. Det er spænder helt vildt og er meget ubehageligt :( Jeg spiser min helt normale diætmad og følger planen 100%, så jeg ved at det ikke er kosten i sig selv der er årsagen til dette.

20130801-093530.jpg

Disse billeder er taget i morges, og det er bedre end igår, men stadig virkelig træls at stå op til sådan en mave :( Den er hævet helt oppe fra brystbenet og ned til hoften. Føler mig som en omvandrende tønde! Håber det er den antibiotika jeg får der er årsagen, og at det bliver bedre når jeg er færdig med behandlingen i morgen.

2 Kommentarer

  • Charlotte

    Hej Amanda :)
    jeg sidder og skal til at bestille på fitnessguru. jeg bruger normalt kun pro pulver, men tænker jeg skal til at i gang med noget mere, vil du forklare lidt om de forskellige før og efter træning produkter?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Det kan du tro :) Hvad træner du og hvad er dit mål med træningen?

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitnessguru Sample Giveaway