Motivational quotes & pump pics

Cardio & abs (og nye negle!)

Jeg startede dagen med 6 km. powerwalking omkring mosen.

Derefter skulle jeg ud til min fantastiske neglepige, og have lavet fine fingre og tæer til ferien :) Naana er den eneste jeg vil have til at lave mine negle, for hun er simpelthen så dygtig og kreativ! De bliver altid fantastiske og holder i ugevis! Jeg skal nok lægge billeder op, hvor i rigtig kan se resultatet fra i dag, men indtil da kan i se hendes smukke værker på Instagram hvor hun hedder “Beautywaycph” :)
Her kan i også finde hendes kontaktoplysninger, hvis i vil booke en tid. Jeg ved at hun her i juli har tilbud på matchede fingre og tæer – perfekt til sommerferien! :)

Det er også Naana der syer min bikini i år, og jeg kan vist godt røbe at den bliver fuldstændig over the top med hundredevis af sten og den smukkeste farve. Naana har været god til at komme med forslag til designet, og hendes ideer er tusind gange mere kreative end mine egne, så det har jeg udnyttet groft! ;)

20130715-202923.jpg

Klar til dagens træning! :)

20130715-202929.jpg

Da neglene var færdige cyklede jeg ned i træningscenteret, for at få overstået dagens 2. cardiopas og mavetræningen.
Programmet så således ud:

20130715-203006.jpg

60:30:60 intervaller udføres med 6,0 km/t. (rask gang) og hældningen justeres undervejs:

60 sek. 2,5%
30 sek. 10,5%
60 sek. 15%

Dette gentages så mange gange man ønsker. Jeg synes tit at 10 intervaller er passende, det bliver 25 min. i alt og det er håååårdt men overkommeligt :) Min form er dog ved at blive bedre, så valgte lige at smide 5 min med en konstant hældning på 15% ind, for at presse kredsløbet lidt ekstra.

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivational quotes & pump pics