Lørdag

Verdens bedste proteinpulver

Jeg får mange mails hvor i spørger hvilket proteinpulver jeg anbefaler.

20130617-111841.jpg

En del af jer har oplevet proteinpulver som noget der smager virkelig dårligt og skal tvinges ned.

Er du en af dem, så kan jeg kun anbefale One Whey i smagen Strawberry White Chocolate. Det er, uden sammenligning, det mest velsmagende pulver jeg nogensinde har prøvet! Og jeg har ikke hørt tilbage fra nogen endnu, som ikke også har elsket den ;)

Smagen minder mig lidt om den der fantastiske Rittersport med jordbær yoghurt, hvis det siger nogen noget ;)

One Whey er aspartamfri og har et højt indhold af både essentielle og forgrenede aminosyrer (EAA og BCAA) og har desuden en rigtig god fordeling af protein og kulhydrat i forhold til at skulle indtages som en del af et mellemmåltid eller før/efter træning.

Strawberry White Chocolate Dessert-tip:
1 scoop One Whey røres med 200 g. skyr/kvark og serveres med friske jordbær.

Mums! :)

PS. I må meget gerne dele jeres egne erfaringer med proteinpulver i kommentarerne :) Måske kan i hjælpe hinanden lidt, mens jeg stresser med eksamen ;)
Under 2 uger endnu….

23 Kommentarer

  • Nana-regalah

    Jeg har kun prøvet bodylabs produkter og her sværger jeg til jordbær. Blandet med skyr så smager det af de der petit danone yoghurter. Deres carribean med kokos er også god, smager af bounty. Den jeg ikke er så tosset med er pistacie, synes den smager af smeltet stracciatella is. Min kæreste er dog vild med den. God eksamenslæsning! Jeg har min sidste onsdag og hold kæft jeg glæder mig!
    Mvh Nana-regalah.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Det lyder nu heller ikke helt dårligt ;)

      Også held og lykke med eksamen til dig! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Har efterhånden prøvet flere forskellige proteinpulvere, inkl. one whey strawberry white chocolate og har aldrig smagt noget bedre proteinpulver! Ville høre om du nogensinde har prøvet at blande skyr med “One whey isolate peanutbutter” ? og hvis ja, hvordan smager det så?
    One last question, har du smagt one whey med kiwi yoghurt smag fra fitnessguru? Og hvad synes du om smagen? :)

    Knus Tanja

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Tanja

      Godt at høre at du er enig! ;)
      Næææh, det med skyr og One Whey Peanutbutter har jeg faktisk aldrig prøvet. Men det vil jeg da lige få testet en af dagene. Jeg vender tilbage med et svar ;)

      Jep, det har jeg. Det er faktisk min næst-yndlings! Eller, i virkeligheden kan jeg lide dem begge lige godt :D
      Har bare oplevet enkelte der ikke var så glade for Kiwi Yoghurt, og det er grunden til at jeg lige fremhæver Strawberry White Chocolate fremfor den.

      Men ja, personligt er jeg VILD med kiwi yoghurt. Den har en anelse af den ser yoghurt-syrlighed, men er samtidig bare lækker, sød og mild i smagen.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Jeg synes også at Bodylabs produkter er gode, især karamelsmagen! :D Har nu heller ikke prøvet så mange forskellige… Ville gerne en dag prøve fitnessgurus proteinpulver, for jeg har godt nok aldrig prøvet at drikke en shake og tænke: “mmmh – lækkert!” men jeg synes godt nok det er dyrt…

    // Helle (tryingtogetfit.dk)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Karamelsmag lyder også lækkert! :)

      One Whey ligger til 159 SEK pr. kilo. Det bliver da ikke meget billigere end det, hvis man ønsker et produkt i god kvalitet :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

    OneWhey med Cappuccino er virkelig også lækker :) Kan helt klart anbefales. (hvis man selvfølgelig er til mild kaffesmag)
    Det er min favorit af dem alle sammen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • heidi

    Uhh, du sælger altså den der smag godt. Jeg bliver jo nød til at prøve den. Men findes den også i en iso version? Miss Kine siger jo vi godt må skifte over til iso proteinpulver ,

    Jeg brugte i starten Bodylab
    og en af mine favoritter har hele tiden været fersken appelsin, med vand i smager den lidt som fun saftevand. Det er let og frisk. Deres jordbær og chokolade synes jeg slet ikke smager af nok.

    Så har jeg været forbi Nutramino, bannana chokolate, kokos chokolade og vanilie stratiella. De er alle lækre men jeg synes de er for dyre.

    Så blev jeg forslået dynamatise, hvor berry blast bliver rost til skyeren.. JEg er ved at ørle bare ved duften. Manden er tvangsindlagt til at drikke det…
    Ligeleds købet jeg choko mint som efter 1 scoop blev solgt igen.

    Optimum nutrition har en chokolade jeg er glad for når jeg laver proteinkulger, men som drik synes jeg ikke der smager nok af chokolade.

    Star nutrition Gourmet pro laver det lækreste choko mint og vanilie, men det er alt for dyrt, tror det koster 200 kr for 900 gram.

    Jeg var til et bodyboost event i classic gym hvor thor nutrition var med og gav smagsprøver. Og i guder jeg har fundet min totale favorit.. Toffy. hvis man putter 2 tsk fulde instantkaffepulver i med vand og blender det med lidt isterninger er det stort set som en iceblend fra baresso. Ligleds er der choko orange møjlækker. der er fyldig chokosmag i og det kan jeg altså godt li.

    Men jeg er nød til at prøver fra fitnessguru også. og har faktisk længe haft kig på den der jordbær fætter du snakker så godt om.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Jeg har lige talt med coach Kine og hun har godkendt Fitnessguru’s One Whey på diæten, så det er bare om at få prøvesmagt sagerne! ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna-Maria

    Jeg bruger både GN Nutrition’s whey og casein, og er svært tilfredse med begge produkter. Berry Milkshake og Chocolate (begge whey) er såå lækre! Jeg har kun prøvet GN Nutrition’s casein med vaniljesmag, og den smager også rigtig fint, især i smoothies eller som fluff.

    Forleden modtog jeg så en bestilling fra Fitnessguru, fordi jeg blev fristet af et tilbud, og nøjjjj hvor smager deres casein (double chocolate) bare syndigt godt :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise Sletting

      Jeg élsker GN nutritions berry blast, chokolade og deres vanilje.

      du har vel ikke smagt fitnness guru’s? jeg kan nemlig ikke finde nogle med samme konsistens og smag andre steder :) jeg elsker at toppe skyr op med peanutbutter og strø GN’s chokolade whey over. mums!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Louise
      Jeg har desværre ikke smagt GN’s produkter, men det lyder lækkert super lækkert det du beskriver :) Tror jeg da også jeg vil prøve at lave en dag ;)

      Fitnessguru’s produkter har generelt rigtig god smag og konsistens, efter min mening.
      De er desuden på vej med nogle prøve-pakker af deres forskellige smagsvarianter, så der er i hvert fald mulighed for at prøve dem på den måde :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

    Jeg har kun prøvet deres kiwi, og den var jeg svært glad for.. Overvejer at bestille en med chokolade næste gang, har du erfaring med den (eller måske bare hørt noget om den)? Jeg er nemlig ikke så vild med hvid chokolade, selvom den ellers lyder lækker ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Kiwi er også helt fantastisk! :)

      Jeg har smagt nogle forskellige med chokolade (One Recovery, One Egg og One Whey Isolate) og de er alle sammen rigtig lækre, så det tør jeg godt anbefale dig :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kaya

    Efter dine anbefalinger har jeg kastet mig ud i Fitnessgurus produkter.

    Jeg havde købt bodylabs vanilie isolat, men bare tanken om den gør mig dårlig. Ej virkelig. Det kan jeg simpel hen ikke få ned.

    Så jeg prøvede fitnessguru og endte med at købe lidt forskelligt (man kan jo ikke stoppe)

    Strawberry white chocolat: Den er virkelig god. Jeg tænker helt klart “mmmm” nå jeg drikker den. Den lever op til din ros

    Chocolat hazelut: Den er jeg ret tosset med. Den smager lidt som hasselnødde is fra Paradis. Lækkert, lækkert, men den er meget sød.

    Rocky Road isolat: Den her isolat har reddet min dag (Eller dage!!). Den smager såååå meget bedre en bodylabs. Der er et lille hint af “isolat smag”, men det er godt gemt. Kan klart anbefales

    One bake: har desværre ikke fået bagt endnu, men glæder mig meget til at prøve nogle af dine opskrifter med den.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hvor er det godt at høre at du også kunne lide alle produkterne!

      Glæd dig til at bage med One Bake. Det er simpelthen så smart med alverdens “proteinbrød” :D

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia

    Jeg har aldrig prøvet proteinpulver før. Kan man komme det i sin skyr som morgenmad? Jeg blander nogen gange min skyr med almindelig yoghurt for at give det lidt smag, og tænker at man kunne lave “kiwi skyr” til morgenmad.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Det kan man sagtens, jeg gør det tit. Det er læææækkert! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Jeg har lige bestilt lidt forskelligt. Glæder mig til at prøve!! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claus

    Man skal være opmærksom på at onewhey er tilsat en pæn mængde dextrose (druesukker) hvilket nok er årsagen til sagen man falder for smag!!
    Jeg syndes Proelite Isolate 100% whey protein med chokolade er noget af det bedste til prisen jeg kan finde. http://www.gymbutikken.dk

    Indhold onewhey:
    STRAWBERRY WHITE CHOCOLATE: Cross-flow filtrated whey protein concentrate and isolate, dextrose, L-leucine, L-glutamine, taurine, enzymes (bromelain, papain), stabilizer (xanthan gum), sweetning agents (acesulfame K, sucralose), flavors (strawberry, white chocolate), color (strawberry red).

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Hej Claus

      Du har sikkert ret i at det gør noget ganske fint for smagen :) Men:
      Nu er der jo ikke noget galt med en vis mængde hurtigt optageligt kulhydrat i forbindelse med proteinpulver. Det er netop en fordel i forhold til optimering af proteinsyntesen (dog kun ca. 5% forskel fra rent protein isolat, men alligevel, vi vil jo gerne have den smule ekstra)

      Der er 4g. kulhydrat pr. portion (30g.) hvilket ikke på nogen måde er en voldsom mængde kulhydrat.
      Grunden til at dextrose står så højt på ingredienslisten, er, at produktet er så rent, og derfor primært indeholder protein koncentrat og isolat (totalt 78 g. pr. 100g.) og dernæst kulhydrat (11,3 g. pr. 100 g.).
      De næste indholdsstoffer er frie aminosyrer, smagsstoffer og farve (hvilket igen findes i stort set alt proteinpulver som ikke er med “neutral” smag) – altså er dette en helt naturlig fordeling af ingredienser i et proteinpulver af høj kvalitet.

      Pas nu på med at være så frygteligt kulhydratforskrækkede! :) Ligegyldigt om du træner meget og intensivt, eller blot bruger One Whey som proteinrigt mellemmåltid, så er en smule kulhydrat ganske fint og endda gavnligt i mange tilfælde!

      Følger man en decideret no-carb/low-carb diæt er der det kulhydratfrie alternativ One Whey Isolate (eller andre produkter som fx. Proelite Isolate 100% som du linker til, jeg har dog ikke selv prøvet dette produkt hvorfor jeg ikke kan anbefale det.)
      Et produkt med proteinkoncentrat og isolat er desuden oftest langt billigere end et rent proteinisolat, og derfor anbefaler jeg de fleste at købe et proteinpulver der indeholder en smule kulhydrat, medmindre der er specifikke årsager til at dette ikke er en god ide.

      Blot min erfaring og holdning.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Jeg købte strawberry white chocolate, her i sidste uge. Jeg er ikke fan af den blandet med mælk!! Uuuha, det blev alt for cremet! Dog er det, det første protein pulver jeg prøver, men med vand smager det vildt godt! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Jeg drikker den også altid kun med vand. Eller rørt i fx. skyr. MUMS! Dejligt at du kan lide den :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag