Powerwalk

Hvad der ventede på posthuset…

20130610-134843.jpg

Yes baby! Nye forsyninger fra Fitnessguru! :)

Produkterne i ser her er dem jeg vil anbefale langt de fleste at investere i.
Der bliver ikke lovet en masse, der er ingen mirakelpiller eller magiske tricks – det her er kvalitetstilskud, som i kombination med et godt træningsprogram og en sund kost i øvrigt, holder dig mæt, sund og stærk! Og det er virkelig alt hvad man behøver :)

Først har vi det proteinpulver jeg vil anbefale langt de fleste at investere i: One Whey Isolate. 100% rent valleprotein, ingen aspartam, ingen laktose, ingen kulhydrater. Har du kun råd til ét kosttilskud, så lad det være One Whey Isolate. Det kan bruges som mellemmåltid, dessert, i morgenmaden, før og efter træning… Ja faktisk på alle tidspunkter, hvor du har brug for et proteintilskud eller bare at få noget i maven som mætter, og ikke sender dit blodsukker på en rutsjebanetur.

Nr. 2 er Fitnessnudler! Tæt på den mest geniale diæt-opfindelse, nogensinde. De smager ikke af noget i sig selv, men suger smag fra den mad de tilberedes med. Minder lidt om nudler og består af 100% ufordøjelige fibre, hvilket betyder at de mætter men er helt uden kalorier :) Perfekt som alternativ til nudler og pasta, hvis det er noget du normalt spiser til aften. Jeg elsker personligt at blande dem i en kødsovs.
Sovsen laver jeg med magert hakket oksekød, masser af løg, hvidløg, hakkede tomater, tomatpure, div. grøntsager og lidt frisk ingefær.. Når sovsen er næsten færdig tilsætter jeg sådan en pakke fitnessnudler og giver det hele 2-3 min i gryden, så nudlerne kan nå at suge lidt smag. Totalt i orden lækker aftensmad, der giver en lækker talje! ;)

Derudover er der One Casein, som jeg glæder mig meget til at prøve! Casein er et perfekt protein at indtage om aftenen, da det fordøjes langsommere end whey. Det giver et konstant flow af aminosyrer til blodblanen, hvilket bidrager til øget proteinsyntese natten igennem. Super vigtigt når man som mig er på diæt og ligger i kalorie-underskud.
Casein kan også være fordelagtigt hvis du primært ønsker et protein, der kan fungere som en mellemmåltid – det har nemlig en tykkere konsistens og fordøjes langsommere, og mætter derfor bedre og længere end whey.
Desuden kan casein-protein fluffes. Det bliver rigtig lækkert og er super smart, for så kan man spise en STOR portion “dessert”. Man kan jo ikke smage at det meste er luft ;)

One Egg er et relativt nyt produkt fra Fitnessguru, og jeg var så glad for smagen “Blueberry Cheesecake” at jeg simpelthen også måtte prøve “Double Chocolate” :) Ægge-protein er hverken hurtigt eller langsomt optageligt, mellem ligger midt i mellem i forhold til whey og casein (whey er fuldt optaget efter ca. 4 timer, casein efter ca. 7).
Et scoop One Egg svarer til 7 æggehvider, indeholder meget få kulhydrater og stort set ingen fedt. Min erfaring er at konsistensen af dette protein er fuldstændigt fænomenal til proteinpandekager. Som i virkelig. Ingen over, ingen ved siden af. Perfekte pandekager.

20130610-134858.jpg

Nuuuui hvor skal der bares laves diætmad hos mig i de næste 17 uger.
Tak tak tak Fitnessguru, you guys rock my world! <3

18 Kommentarer

  • Iben

    Har på baggrund af dine anbefalinger selv investeret i One Whey. og venter på at det dukker op med posten. Er spændt på at se hvad proteinpulver kan gøre for mig :) Funker det kan det da godt lyde som om jeg skal have fat i One Whey Isolate.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Det er jeg rigtig glad for at høre. Proteinpulver kan jo ikke gøre noget som almindelig mad ikke også kan gøre, men det er super meget nemmere end at gå rundt med en kyllingefilet i tasken ;) Og så smager det skønt :)
      Håber du bliver rigtig glad for dit One Whey! (det er også rigtig god kvalitet, og helt udemærket så længe man ikke er på helt så stram diæt som jeg er)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Skal klart prøve nogle af produkterne! Kan du også anbefale nogle af deres pre-workout? Så kan jeg lige så godt bestille en stor alt-muligt-pakke :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Jeg benytter selv One Power, og den er jeg ret glad for. Smagen er liiiidt speciel (Valencia Orange) – personligt kan jeg godt lide den, men jeg er også helt vild med alt der smager af appelsiner :)
      Har hørt fra andre at de ikke er så glade for smagen, dog. Men effekten er rigtig god – giver energi men uden at det føles ubehageligt :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • anne

      Tak for svar :)
      Må se at få bestil og prøvet lidt forskelligt :)

      Og tak for en super god og inspirerende blog! Det er træning og mad man kan forholde sig til – du virker så sød og rar og nede på jorden. Er vild med din blog – du får mig altid til at give den lidt ekstra gas og sætte nye mål :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Ja der er ikke andet for ;) Håber at du bliver glad for produkterne :)
      Tusind tak for de søde ord, jeg er glad for at jeg måske kan inspirere dig til at give den lidt ekstra gas!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lousie

    Hvilken smag er bedst i One Whey synes du?
    Jeg er vant til nutraminos proteinpulvere, og gymnordic, hvis du kender dem:)
    Kan du ikke lokke en rabatkode ud af fitnessguru eller friporto, porto er sådan en træls ting at betale :)

    God træning!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Louise :)

      Af One Whey er jeg helt vild med Strawberry White Chocolate og Kiwi Yoghurt. Deres chokolade-varianter er generelt også virkelig lækre :)

      Vil gerne prøve at foreslå dem det med en rabatkode eller noget ;)

      Og god træning til dig! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katarina

    Hej! jeg tænkte prøve at købe one whey isolate, men kan slet ikke beslutte mig for hvilken smag – har du nogen smag som du kan rekommendere?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Katarina :)

      I One Whey Isolate er jeg personligt helt vild med Peanutbutter, Milk Chocolate og French Vanilla.
      Hvis du kan lide mint så er Mint Chocolate også rigtig god – den smager fuldstændig som After Eight :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Hvordan ved man hvornår og hvor meget protein man skal tage? er valle bedre end ris? vil du ikke skrive et indlæg om dette? ps. du er en superwoman!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Stine :)

      Disse spøgsmål tager vi lige på mailen sammen med de andre ting ;)
      Men jo, kan godt være at jeg også bør skrive et indlæg omkring det – god ide!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andrea

    Hej Amanda :)

    Kan du anbefale One heat pillerne?
    Og ved du om man skal købe både til om dagen og til om natten?

    På forhånd tak for svar og en god blog :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Andrea

      Jeg har selv prøvet dem, og var faktisk ret glad for dem. Umiddelbart så booster de måske forbrændingen lidt med deres indhold af koffein (AM) og grøn te, men ellers så er det jo nærmest en vitaminpille, der indeholder ingredienser som hjælper dig med at undgå cravings.

      Hvis du føler at du har brug for det, så er det et rigtig fint produkt :)

      Jeg ville nok købe til både nat og dag, hvis jeg alligevel skulle investere i dem, da de jo supplerer hinanden. Men de kan sagtens bruges alene også :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Jeg har svært ved at gennemskue forskellen på One Whey og One Whey isolate (ud over prisen)? :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Jeg laver et indlæg omkring det så snart min eksamen er overstået, men forskellen ligger (blandt andet) i kulhydratindholdet.

      Som et helt almindeligt proteintilskud er One Whey særdeles udemærket. Når man er på diæt som jeg, eller fx. kører LCHF (low carb) så kan One Whey Isolate være et bedre alternativ :)

      Men stay tuned, skal nok forklare det i detaljer asapå, du er ikke den eneste som er lidt i tvivl om forskellen :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Har du smagt nogle af casein varianterne i skyr? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Ja, blander tit både Apple Pie og Cookie Dough i skyr (+ evt. lidt flydede SØD hvis det skal være ekstra sødt) og det smager skønt!
      Virkelig lækkert og nemt som dessert.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Powerwalk