Dagens træning

Jeg har et pakket program i dag, så den stod på træning fra morgenstunden.
Som altid starter jeg dagen med et scoop One Amino med smag af White Peach og en kop kaffe :)

Så hopper jeg i træningstøjet, og så er det tid til gym! Mandag er legday – ugens hårdeste og fedeste dag! ;)

20130513-103542.jpg

Dagens program:

Opvarmming: 10 min stepmaskine

  • BB sumo squat: 40 kg x15, 45 kg x15, 50 kg x15, 55 kg x15
  • BB stif leg deadlift: 4*40 kg x15
  • Bench step-ups: 15,5 kg x15, bodyweight*3×15
  • Weighted glute bridge: 4*20,5 kg x15
  • Walking lunges: 4*bodyweight x30 steps
  • Narrow-stance leg press: 4*120 kg x15
  • Lying straight leg hip abduction: 4*15

Efter træning tog jeg direkte hjem og i bad, og så var det tid til min post-wortkout shake. Jeg følger jo konceptet intermittet fasting og må derfor kun spise mellem 12-20, men når jeg træner om morgenen (i dag mellem 7:45-9:30) så har jeg brug for et eller andet efterfølgende, ellers når jeg at få det dårligt inden det er spisetid.

Heldigvis laver Fitnessguru et produkt der hedder One Whey Isolate, som simpelthen er 100% rent, filtreret proteinisolat. Dvs. at det udelukkende består af kæder af aminosyrer som kan nedbrydes og bruges af kroppen til at få energi.

Dette har jeg valgt at jeg gerne må indtage efter træning (ligesom BCAA) selvom jeg i princippet stadig burde være fastende.

20130513-103548.jpg

20130513-103554.jpg

3 Kommentarer

  • Sabine

    Amanda, jeg skal lige høre dig vdr. IF. Du skriver, du må indtage iso 100 som post work out udenfor “vinduet” – dette giver vitterligt ikke mening i mit hoved. Kan du ikke lige gi’ mig en forklaring her? Jeg har vendt det i et andet træningsforum – men de forstår det heller ikke! :)

    Sabine

    ps. jeg synes, du er sej og inspirerende! (stadigvæk!)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hey :)

      Bum bum, det var mnåske formulert lidt forkert i indlægget. Nu har jeg rettet det så det tydeligt fremgår at det er en variation jeg har valgt at indføre i forhold til hvordan min krop reagerer :)

      Forklaringen er at jeg får en frygtelig kvalme hvis jeg ikke indtager noget som helst som maven kan arbejde med efter hård træning.

      Det burde jo i princippet blot være BCAA pre/post workout, som er tilladt ifølge Leangains protokollen:

      “In conclusion, training in the fasted state does not affect your performance during weight training, which is what most people reading this are interested in. However, training in a completely fasted state is still not something I recommend for optimal progress. Research is quite clear on the benefits of pre-workout and post-workout protein intake for maximizing protein synthesis. For this reason, I suggest supplementing with 10 g BCAA prior to fasted training.” (http://www.leangains.com/2010/10/top-ten-fasting-myths-debunked.html)

      … men det får jeg desværre stadig kvalme af. Proteinisolat derimod virker for mig, og da kalorieforskellen er på ca. 40 kcal. vælger jeg at indføre det princip i min diæt.

      Jeg er helt med på at det er forkert ifølge protokollen, og jeg har prøvet at gøre det “korrekt” dvs. med 1-3 portioner BCAA ca. hver/hver anden time indtil kl. 12, men det fungerer ikke. (http://www.leangains.com/2010/05/early-morning-fasted-training.html)

      Alternativet er at droppe morgentræning, men det er bare ikke altid at det er muligt at træne om aftenen, og så er alternativet at jeg slet ikke får trænet. Og da mit mål indtil videre stadig er at opbygge muskelmasse kan jeg godt ofre noget fedttab til gengæld for at kunne holde min træningsplan.

      Det er det der med at tage noget og så forme det så det passer til en selv :) Håber jeg fik afklaret misforståelsen.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sabine

      Jæds, does better now ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *