Gunshow

What will you do today, that you will be proud of in a year?

Kære læsere.. Det er mandag, starten på en ny uge og den første dag i resten af dit liv.. Lad os gøre denne dag til noget specielt!

72615_614884785194144_1490662326_n

Jeg vil i dag både powerwalke her til morgen og senere tage til træning og give den max gas! Det vil jeg personligt kunne se tilbage på med stolthed :)
Ikke fordi det er så anderledes fra hvad jeg plejer at gøre, men fordi det at passe godt på min krop vil altid gøre mig stolt og glad <3

Hvad vil du gøre?

Ingen kommentarer

  • Synes det er sejt at du powerwalker om morgenen. Vil også gerne selv komme op og afsted om morgenen, men synes det er for mørkt og koldt. Hvordan hiver du dig afsted, og har du ekstra med varmt tøj på om morgenen?

    /Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
    En blog om træning, løb og sund livsstil.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Her om vinteren tager jeg bare ekstra godt med tøj på, ja. Halstørklæde og vanter hvis det er rigtig koldt ;)
      Og så tænker jeg ikke så meget over det. Tager bare tøjet på og går ud af døren – så kan jeg ikke nå at tænke over at det er koldt og mørkt før jeg er derude ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • C

    Lagde ud med 6km fasted cardio i morges bestående af løb. Er desværre nødt til at springe styrketræning over i dag, da jeg har sovet enormt dårligt i nat. Er ellers normalt VIRKELIG dårlig til at “mærke efter” og slappe af, men i dag var det (desværre) nødvendigt :(

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gunshow