Kokos-kanel Proteinpandekage

Yesterdays workout & todays cardio ;)

Træningen i går stod på tung bentræning… Har virkelig ømme ben i dag, på den der lækre måde hvor samtlige muskelgrupper hele vejen rundt om hoften og i benene er ømme… No pain no gain ;)

20130111-192428.jpg

Brugte hele dagen i dag på undervisning og eksamenslæsning og løb en hurtig 5 km. restitutionstur her til aften. Dejligt lige at komme ud og bruge lidt energi og hvile hovedet.
Er så stresset over eksamen og alt det andet jeg skal nå, så lige for tiden har jeg kun “pause” når jeg træner og kan lade tankerne flyve lidt…

For rigtig at koble af løb jeg turen som fartleg, hvor jeg skiftevis løb hurtigt og langsomt mellem forskellige punkter jeg mødte på vejen. En fantastisk måde at intervaltræne på, fordi man er nødt til at være lidt ekstra skarp og opmærksom på sine omgivelser. Holdt dog tempoet relativt lavt også i “spurterne”, da jeg jo trænede reeeeet tungt igår og havde lidt tunge ben.

Ingen kommentarer

  • Nina go

    Det et imponerende, så stærk du er! Wow. Jeg følger dig dagligt og jeg tror måske du er den rette at spørge. Jeg træner dagligt og er blevet bidt af styrketræning. Jeg et meget spinkel af bygning og vil gerne bygge muskler. Jeg træner oftest tidligt om morgenen, så jeg når ikke at få morgenmad inden træning. Mit spørgsmål er derfor, er dette et problem? Er det sværere at opnå gode resultater styrkemæssigt fordi jeg træner på tom mave? De fleste programmer understreger jo vigtigheden af at spise et godt måltid to timer før ;) mvh

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Nina

      Hvis du er spinkel og gerne vil bygge muskler er det vigtigt at du både får noget at spise inden din morgentræning og også får et godt måltid efter.
      Du starte med at introducere fx. en banan og en proteinshake inden træning, og se hvordan det føles.
      Når du i forvejen er spinkel og træner på tom mave arbejder du faktisk imod de processer der skal hjælpe dig med at opbygge muskler gennem træningen, så det vil blive svært at opnå gode resultater på den måde.

      Mvh. Amanda

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nina go

      Tak for svaret! Det giver jo rigtig god mening. Problemet er bare at jeg sådan kvalme når maden skvulper rundt i maven. Måske en proteinshake er løsningen. Er dog god til at fylde op med masser af kulhydrater fra havregryn sent om aftenen dagen før træning. Tak for en god blog

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Det var så lidt :)
      Jeg kender netop godt det med at man får kvalme når maden skvulper rundt, netop derfor anbefaler jeg 1/2-1 banan og en proteinshake. Det optages lynhurtigt fra mavesækken og sendes videre i systemet, og fyder desuden næsten ingenting.
      Det er naturligvis fint at du også fylder op med kulhydrater om aftenen hvis din krop reagerer godt på det, men hvis du sover 7-8 timer vil dine depoter alligevel trænge til en opfyldning når du våggner. Når du gerne vil tage på i muskler gælder om at tilbyde kroppen let tilgængelig kulhydrat og aminosyrer inden træning, da den eller vil ty til den lettest tilgængelige aminosyre-kilde i kroppen: dine muskler.

      Er det helt umuligt for dig at træne med noget i maven, så drik i det mindste en BCAA-shake :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokos-kanel Proteinpandekage