Kvinder og styrketræning

Dagens træning

Dagens workout havde fokus på nogle tunge løft og derudover lidt mere tekniske øvelser for særligt mine skuldre. En halvgammel skade i venstre skulder/bryst giver stadig problemer, så jeg forsøger at genoptræne den ved at løfte lidt lettere vægte og have fuldt fokus på teknikken undervejs.

20121212-200022.jpg

Jeg har ikke vejet mig siden fredag hvor vægten sagde +12 kg. i forhold til DM.
Jeg har stadig mentalt svært ved at forholde mig til at jeg har taget så meget på, så hurtigt. Jeg spiser stadig sundt, men under mig selv lidt friheder og det er åbenbart nok. Og det er jo også hele pointen at jeg skal have mest mulig vækst ud af disse 3 måneder, så alt går jo efter planen!

Men selvom jeg nyder maden og friheden og hyggen her i julen, så glæder jeg mig mere og mere til at starte diæt igen.

Er begyndt at føle mig meget bredskuldret og rund over det hele, og vil egentlig bare gerne i marathon-form lige nu. Men jeg husker mig selv på at jeg er ved at lægge bunden for min fremtidige krop.

Jeg er bare såå træt af at de ekstra kilo også sætter sig i ansigtet! Kan fint klare lidt mere fedt på maven, benene og armene. But get the hell out of my face, fat!

Billeder af dagens form:
Maven er blevet meget blød, men er stadig nogenlunde flad og skal nok hurtigt blive fin igen. Se også lige skulderen på det første billede… Synes helt klart jeg kan se en udvikling der.
Groooow muscles! :) <3

6 Kommentarer

  • Kristine

    Du ser stadig godt ud! Jeg glæder mig til januar, så jeg kan se hvordan du gør det. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte

    Jeg synes det er helt vild at du siger, at du har taget 12 kilo på! især fordi du nu ser helt perfekt ud synes jeg :) måske er det mest muskler? eller hvad tror du?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Dorte

      Mange tak for de søde ord :) Jeg har nok taget lidt på i muskler, men tror desværre en stor del af det er fedt og væske. Især omkring mave-hofter-lår.
      Men sådan må det være. Man må lide for at få lidt flere muller ;)
      Er dog lidt bange for hvor vægten ender.. Har taget 1/2 kg. mere på i denne uge! :D

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan være svært når man begynder at tage på, vil altid tilbage til min diæt (/cut) med det sammen, men det er ikke altid vejen frem :)
    Held og lykke med det. Du har nogle pæne skuldre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Trine

      Nej det er det jo lige præcis ikke. Kroppen har brug for energi til at vokse lidt, når man har cuttet i en lang periode. Det er bare svært at vænne sig til det..
      Mange tak! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvinder og styrketræning