3 dage endnu...

DM livestreames

Jeg stiller op i Bikini +163 cm. og skal på scenen søndag. Der ligger en foreløbig afviklingsplan med rækkefølgen af klasserne her.
Hvis i skal være sikre på at kunne følge mig skal i se forbedømmelserne da vi er 15 tilmeldte i min klasse og kun 6 går videre til finalerne. Jeg gør selvfølgelig hvad jeg kan for at komme på scenen begge gange, det er klart! ;)

3 Kommentarer

  • Held og lykke, er sikker på du klarer det godt, selvom de sidste forberedelser ikke er gået efter planen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frida

    hej amanda, jeg glæder mig til at høre mere om dm :) jeg så lidt livestream men kunne ikke få øje på dig. jeg tænkte på om du kender noget proteinpulver der har lidt mere “eco-feel” end de kendte mærker, og om du eventuelt har prøvet noget? jeg er lidt skræmt over alle de underlige ting der er i normalt, sødestoffer etc.
    mvh Frida

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Frida

      Ærgeligt at du ikke så mig på livestream. Men dejligt at du fik set lidt!
      Det hele er heldigvis blevet optaget på video, så skal nok få lagt det op til jer så i kan se mig in action snarest :)

      Jeg må indrømme at jeg ikke er så meget til de forskellige eco-mærker på markedet. Der er jo rigtig mange forskellige typer protein fra forskellige kilder, og i helsekost-butikker kan man finde de fleste.
      Dog er whey-protein (valle-protein på dansk) og kasein-protein optimalt sammensat i forhold til mængden af essentielle aminosyrer i en portion. Du får altså få kalorier, mest mæthed og flest essentielle aminosyrer for pengene med protein fra disse kilder.
      Jeg undgår selv soya-produkter, da nogle forskningsresultater tyder på en sammenhæng mellem soya og brystkræft. Og jeg har aldrig kigget nærmere på hamp-, ærte-, ægge-protein og hvad der ellers findes. Så må jeg nok være svar skyldig på denne her, desværre :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 dage endnu...