Praktisk morgenmad to-go

Early morning cardio…

Jeg var oppe meget tidligt i morges for at nå min morgencardio. Det var simpelthen for koldt og ubehageligt at gå ude, så tog op i træningscenteret for at powerwalke på løbebåndet der.
Det blev til 30 min. i godt tempo med en god hældning på båndet.

Meningen er jo at mine powerwalks skal vare 45 min., men jeg er simpelthen så langsom om morgenen at jeg aldrig helt når det. Må til at være lidt mere striks med tiden! Sådan et kvarter mindre cardio om dagen bliver mange minutter på en uge..

Jeg begynder forresten ny kostplan i dag. Glæder mig til at komme i gang med at smide nogle kilo, og rigtig kunne se resultatet af det hårde arbejde.
Inden træning tog jeg lidt billeder af formen og lavede en ny tanita-måling (fedt% og muskelmasse)
Synes det er tydeligt at jeg har fået mere muskelmasse på overkroppen, men markeringerne mangler stadig fordi min fedt% er for høj.

Jeg beklager mit trætte/sure look på billederne… Husk på at de er taget meget tidligt i morges. Jeg kan simpelthen ikke se glad ud på den tid af dagen. Det strider imod alt! ;)

Jeg har en masse praktiske ting jeg skal have ordnet i dag, og midt på dagen har jeg et vigtigt møde ang. mit nye projekt. Jeg glæder mig så meget til at kunne fortælle jer mere om det! :)

Good day y’all!! :)

1 Kommentar

  • Daniella

    Du er for sej!

    Glæder mig til vi ses senere, det er såååå spændende, det vi har gang i ;)))))

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Praktisk morgenmad to-go