Update fra Dubai

It’s Not Goodbye, It’s See You Later

For English: Choose your language by clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

23314151_10155090278529632_1598072068_o

Efter 5,5 gode år er det blevet på tide at gøre status over bloggens fremtid.

Jeg har ikke følt mig helt forbundet til bloggen siden jeg rykkede sydpå, og det skyldes nok en kombination af, at jeg er flyttet så langt væk og at jeg selv har forandret mig meget i forhold til dengang bloggen startede. Dengang det hele groft sagt handlede om, hvordan jeg kunne lave mine pandekager så proteinrige og kalorielette som muligt. (Jeg sværger på, at 50% af mine indlæg det første år handlede om forskellige opskrifter på proteinpandekager! Haha. Jeg kan pt. ikke huske hvornår jeg sidst har bagt en proteinpandekage. Så skulle det da lige være en af Bodylabs shake-n’-bakes)

De første 4 år af bloggens liv var jeg også studerende på fuld tid, samtidig med at jeg bruge al min fritid og penge på at deltage i fitnesskonkurrencer. Træning, kost og glimmerbikinier. That’s it.

Nu har jeg været rigtig voksen og ude på arbejdsmarkedet i 1,5 år og endelig er økonomien også ved at blive bedre. Jeg har pludselig råd til spontane rejser og lækre middage. Og i sidste måned købte jeg min første bil. Kontant. Og faktisk også en Louis Vuitton-taske som jeg længe havde ønsket mig. Jeg prøver lige at få betalt min kassekredit ud og sparet lidt penge op igen inden jeg foretager flere luksus-køb, men pointen er, at jeg ikke er på SU mere. Og at det reflekteres i mine interesser og hverdag.

Jeg nyder livet i Dubai og er stadig lykkelig for at arbejde fuld tid som personlig træner i så dejligt et land. Det har været min drøm at flytte tid udlandet så længe jeg kan huske og selvom det også har været en udfordring fortryder jeg ikke et sekund at jeg tog springet.

Da jeg arbejdet med træning er det stadig en stor del af mit liv. MEN – og det er et stort men – jeg har også fået øjnene op for så mange andre ting end bare lige træning og sund mad, og de interesser vil jeg også rigtig gerne dele med jer her på bloggen.

Jeg ved jo, at mine læsere, både nye og gamle, har været rigtig glade for sund-på-budget-tips, træningsinspiration og form-opdateringer. Og det er ikke fordi jeg ikke fortsat vil lave den slags indhold.

Jeg træner stadig 4-6 gange om ugen.
Men det er mere yoga og mindre bodybuilding. Jeg spiser flere ostemadder og mindre kyllingebryst.
Jeg synes nu stadig godt at min måde at have en sund livsstil på, kan være en inspirationskilde. Det ved jeg, fordi mine klienter betaler mig mange penge for at hjælpe dem med præcis det samme. Vejledning i hvordan man kan have en sund hverdag, uden at gå på kompromis med alle de andre ting man også rigtig gerne vil. Vi lever kun én gang.
Og jeg elsker at hjælpe mennesker, også dem der ikke lige har råd eller lyst til at have mig rendende til 500 kr. i timen. Så her på bloggen serverer jeg det i stedet bare ganske gratis. Selvfølgelig tjener jeg også penge på min blog, det er ingen hemmelighed. Men jeg føler alligevel, at det er fedt at alle bare kan klikke sig forbi og sådan helt gratis finde en eller anden form for inspiration. Ja, det kan jeg egentlig rigtig godt lide.

Derfor har mine tanker om at lukke bloggen ned også været ganske flygtige. Det har da været oppe at vende, men jeg tror nu nok at vi – Mig, bloggen og Jer, kære læsere – kommer til at have hinanden et stykke tid endnu.

Måske kommer jeg i fremtiden til at blogge til de samme læsere som før, eller måske nogle af mine gamle læsere vil vælge søge videre, når alt bliver nyt og anderledes. Det er lidt ligesom gode venner der vokser fra hinanden. Engang havde vi de samme interesser, men med tiden er vi gået hver vores vej. Og det er okay. All the best. Jeg vil savne Jer, men der kommet forhåbentlig også nogle nye til.

…. Det jeg vil frem til er, at der er nye tider på vej. For nu, er det et farvel. Bloggen kommer til at være stille resten af 2017. Og så ses vi i 2018 til starten på et helt nyt kapitel. Det blir’ sgu godt, kan jeg mærke. Jeg glæder mig allerede til vi ses igen!

Hvis i savner mig for meget indtil da, så er jeg stadig at finde på Instagram, Snapchat (amandalouisedk) og Facebook.

17813728_10154493748139632_108279532_n 23270050_10155090278554632_1650965382_o 23313444_10155090278569632_1714683361_o

17554912_10154462065069632_482809192_n

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Update fra Dubai