HVAD ER FORDELEN VED EN TRÆNINGSPARTNER?

Update / Weekend trip / Beach Yoga

img_5816

For English: Choose your language by clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Tiden flyver og det er ved at være noget tid siden jeg har opdateret jer med hvordan jeg går og har det.

Siden jeg er kommet hjem til Dubai har jeg haft rigtig godt gang i træningen. Jeg får gennemført 3 styrkepas + 30 min. cardio hver uge, og supplerer med 1-2 gange 60 min. cardio og mindst 1 yoga session om ugen.

Min appetit har sjovt nok været minimal, og selvom jeg ikke er på diæt (og spiser ostemadder hver dag) så synes jeg alligevel jeg er begyndt at tabe mig lidt.
Jeg klager ikke og nyder bare, at mad fylder så lidt i mit liv for tiden.

Jeg sørger for at få mindst et par hundrede gram grøntsager hver dag, lidt frisk frugt, en eller anden form for protein (for tiden primært vegetarisk, men jeg spiser også kød når jeg craver det) og så gerne en ostemad eller to i løbet af dagen, haha. Med smør under, naturligvis.

Jeg tror snart det er på tide jeg kommer med en ny vlog om intuitiv spisning, for det har virkelig gjort hele forskellen for mig.
Aldrig har jeg haft et bedre forhold til mad, og nu begynder min vægt endda at falde. Det var mit håb at jeg kunne komme hertil, og det er fantastisk at opleve, at det var den rigtige beslutning jeg tog dengang for snart 1/2 år siden.

img_5773

Og ja, udover alt det med mad og træning, så har jeg det også bare rigtig godt! Der er stille arbejdsmæssigt fordi næsten alle mine klienter er på sommerferie, så jeg nyder at have en masse fritid, at opleve nye ting og at kunne gøre næsten som jeg har lyst til.

I weekenden kørte vi til emiratet Ras al-Khaimah (ca. 1-1,5 time fra Dubai) og nappede en overnatning på Waldorf Astoria Ras al-Khaimah, som er et 5-stjernet resort helt ud til vandet. Vi fik en complimentary upgrade og endte i en suite med pool- og havudsigt. Behøver jeg sige, at jeg nemt kunne være blevet i mere end én overnatning? ;)

img_5815 img_5801img_5855

Nu er jeg hjemme i Dubai igen, og tilbage til hverdagen. Men den er nu heller ikke det værste. Her til morgen tog vi for eksempel på stranden og lavede yoga. Selvom der er næsten ulideligt varmt for tiden, så er morgenerne ok at være ude i, og der er bare noget fantastisk ved at kunne lave yoga på stranden når man har lyst.
Jeg elsker mit Dubai <3

img_5933

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

4 comments

 • Ida

  Hvor er det rart det går godt med din intuitive spisning :)

  Dubai virker som et ret fantastisk land og det er hyggeligt at følge med i din hverdag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Ja det er så dejligt :)

   Dubai er helt fantastisk og jeg er rigtig glad for, at du har lyst til at følge med. Tak for det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hej Louise. Vil glæde mig til din vlog!
  Jeg mangler virkelig inspiration, mit vægttab er gået i stå og ser ikke rigtig nogen resultater af min styrketræning…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Hej Mia

   Det er jeg ked af at høre! Indtil vlog’en kommer op, kan du evt. se den tidligere vlog om emnet og søge rundt på bloggen efter inspiration til både kost og træning :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

HVAD ER FORDELEN VED EN TRÆNINGSPARTNER?