SUNRISE YOGA ON THE BEACH

I’M A YOGA TEACHER

For English: Choose your language by clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Mine 15 dage i Florida er ovre. I går havde vi den afsluttende prøve og jeg blev efterfølgende velsignet (mere om det senere) og certificeret yoga instruktør (200 timer)

Uddannelsen jeg har tager er anerkendt af Yoga Alliance og kan derfor bruges internationalt.

200 timer er den første del, og hvis jeg holder fast i min yogapraksis har jeg planer om at supplere med yderligere 300 timer på et senere tidspunkt.

Stedet hvor jeg tog min uddannelse havde enormt stort fokus på det spirituelle, meditation og Nada Yoga, som handler om at forene krop og sind og opnå balance gennem musik og chanting.

Jeg kan til dels godt lide at dykke ned i det spirituelle og religioner fascinerer mig. Jeg vil ikke beskrive mig selv som særligt religiøs, men jeg tror på at vores handlinger skaber en effekt som har konsekvenser for os selve eller andre. Jeg vil rigtig gerne dykke dybere ned i Buddhismen på et senere tidspunkt i mit liv, og på disse to uger fik jeg en klar følelse af, at der er mere for mig at udforske i den retning. MEN med musik, chanting og meditation i 3 timer om dagen, plus den meditation der ligger i selve hatha yoga sessionerne, så er jeg pænt mættet af den slags lige nu. Og jeg tror ikke jeg vil tilbage hertil og tage mine 300 timer, når alt kommer til alt.

Det har været en spændende og til tider hård oplevelse med 16 timers “arbejdsdage” hver dag og hvis jeg blev spurgt om jeg med det jeg ved nu havde gjort det igen, så er svaret ja. Men jeg er IKKE musikalsk anlagt og harmonium, trommer og fløjtemusik er virkelig ikke min kop the. Dét håber jeg aldrig jeg behøver blive udsat for igen! :D

Nu vender jeg snuden mod Dubai med et lille pitstop i Danmark og så glæder jeg mig til at inddrage de mentale værktøjer jeg har fået i min dagligdag som personlig træner ligesom jeg selvfølgelig glæder mig heeeelt vildt til at bruge de praktiske værktøjer jeg har fået til at begynde at undervise i yoga. I første omgang vil jeg undervise i yoga 1-1 som personlig træner, men jeg håber meget at jeg med tiden vil kunne få nogle yogahold op at køre. Det anhænger lidt at hvilken efterspørgsel der er og hvilke faciliteter der er til rådighed, da firmaet jeg arbejder for jo ikke har sit eget træningscenter. Det bliver en spændende og udfordrende rejse :)

img_5063 img_5269 img_5278 img_5142img_5320 img_5329

Nu sidder jeg i lufthavnen i Miami og venter på at boarde en flyver hjem til København. Jeg har købt et yogamagasin som underholdning på flyveturen (det tager knap 10 timer) og nyder min nye Starbucks favorit: Low fat Iced Green Tea Latte med 2 scoops matcha.

img_5328

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

SUNRISE YOGA ON THE BEACH