Power Yoga for Love

Dagens playliste & en hurtig træning

For English: Choose your language by clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Det har været en super travl start på ugen og det har jeg det faktisk helt ok med. 7 klienter, knap en times træning og lidt ærinder er det blevet til. Fik endda kørt min bil til vask, så den også er ren og fin. Ja ja, kom ikke her og sig at jeg spilder tiden!

img_4270img_4271

Min træningsmotivation til fitnesscenteret er stadig ikke helt på toppen, men efter min morgenklient blev jeg hængende og nappede lige 30 minutter på cyklen (lvl. 10-12) og en lynhurtig (men overraskende hård) skuldertræning:

Superset 1:
Lateral raises 3×15
Reverse fly’s 3×15

Superset 2:
Machine shoulder Press 3×10
Plate front raise 3×15

Som jeg ser det, så er alt bedre end intet! Og jeg føler måske nok at jeg stort set ikke får trænet, hvis man sammenligner med hvad jeg har lavet før i tiden, men når jeg eksempelvis kigger på den sidste uge, så får jeg alligevel sneget mig op på 2*45 minutters træningspas i fitnesscenteret, 2*yoga og 3*gåture á minimum 40 minutters varighed… Og med en arbejdsuge på 60 timer plus det løse, så er det ikke helt dumt.

Kender i forresten det, når man finder en lille håndfuld gode sange, og kommer til at høre dem på repeat igen og igen?  Den har jeg lavet i dag!
Men det er også nogle lækre sange der er blevet kastet ud her på det sidste… Savner i lidt godt at lytte til og kender i dem ikke endnu, så har jeg fundet mine tre favoritter til jer lige her:

Brandon Beal – Paradise (with Olivia Holt):

MØ: Nights With You

DJ Khaled: I’m The One ft. Justin Bieber, Quavo, Chance The Rapper, Lil Wayne

Og så slutter vi lige søndagen af med en gentle reminder fra dagens take-away kaffepusher… You are wonderful! <3 Og det er ikke til diskussion.
Go’ søndag aften :)

img_4269

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Power Yoga for Love