7 min. Hard "Core" Circuit + Upper Body Pump

// Torsdagsupdate // Opdatering af mit træningsur //

For English: Choose your language by clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

Det tager godt nok længere tid end jeg troede, at formulere et indlæg om hvad der han ændret sig, i forhold til min tilgang til kost og træning… Jeg glæder mig til at kunne dele mine tanker med jer, men jeg vil gerne have det hele med. Så der går lige lidt endnu :)

Indtil da kan jeg så bare fortælle lidt om min dag i dag… :)

I formiddags havde jeg en virkelig hård overkrops- og mavetræning, som heldigvis var klaret på under en halv time. Derefter kørte jeg to rygøvelser, og så var dét klaret! Det passer mig så fantastisk for tiden, at mine træninger er hurtige og intense.

Senere på aftenen hoppede jeg lige på løbebåndet og gik med 5,5% hældning og 6 km/t i 30 minutter, fordi jeg havde lyst. Så det er sammenlagt blevet til lidt over en times bevægelse i dag.

Efter træningen tog jeg i Mall of the Emirates, for at spise med min veninde.
Jeg måtte også lige forbi en forretning der forhandler TomTom ure, da jeg simpelthen havde slidt remmen på mit fantastiske løbe/GPS/pulsmåler-ur “TomTom Cardio Spark + Music” så meget, at den var knækket!
Jeg elsker det ur, går med det hver dag og kan bestemt ikke undvære det, hverken i mit arbejde som træner eller i min egen træning.

Desværre havde de kun den nye rem i en meget opsigtsvækkende farve… Så nu rocker vi da dén lidt, indtil jeg forhåbentlig snart finder en ny rem i sort! For jeg er sgu ikke så god til for mange farver på mine hverdags-accessories… Kun hvis det er pink! ;)

img_3065 img_3069

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

7 min. Hard "Core" Circuit + Upper Body Pump