Søndagens træning: Booty, booty, booty!

Dubai Q&A #2

Photo 04-10-2016, 9.51.02 PM

Så er det tid til endnu en Dubai Q&A. Jeg vil besvare en god del af jeres spørgsmål i dag, men er der mere i vil vide, så stil endelig jeres spørgsmål i kommentarfeltet!

I sidste Q&A besvarede jeg spørgsmålet om, hvorfor valget lige faldt på Dubai. Det indlæg finder i lige her.

HERE WE GO:

Hvor længe skal du være i Dubai?
Jeg har skrevet kontrakt på 2 år, og måske jeg bliver her længere, hvem ved? :)

Hvad med varmen? Hånden på hjertet bliver det så for meget?
Her om vinteren er vejret enormt behageligt med solskin, lidt småskyer men ellers blå himmel, en god brise og 20-25 grader. Hver dag. Det er så perfekt.
Men i juli og august var det 40+ grader, og det var måske liiiige i overkanten.
Oplevede også en dag på 49,6 grader, som er det varmeste jeg hidtil har været udsat for. Jeg undgik at være udenfor mere end et par sekunder den dag ;) Heldigvis er der jo AC alle steder, også i min lejlighed og i min bil, så indendørs er der altid køligt. Og så går det fint for mig.

Hvordan du kvalificerede dig til jobbet – var det nødvendigt med en PT-uddannelse, eller blev der (også) lagt vægt på andre ting eller erfaringer?
Dette besvarede jeg vist også i den forrige Q&A men jeg uddyber lige lidt, hvis nu nogen skulle sidde derude og overveje at søge et job som mit. Jeg blev ansat i Revolution Fitness på baggrund af blandt andet min erfaring som personlig træner og min uddannelse som fysioterapeut. Men alle med en personlig træner uddannelse kan komme i betragtning til en stilling, især hvis de har erfaring, supplerende certificeringer eller andet.
Tænker du, at det ville være sagen at blive min kollega i Dubai, er du meget velkommen til at sende mig en mail med eventuelle spørgsmål og meget gerne også dit CV. Derfra kan jeg hjælpe dig videre i processen med kontakt til virksomheden.

Hvad tjener du?
Dette (og 9 andre ting) fortalte jeg i dette indlæg: TOP 10: Derfor er det optur at være personlig træner i Dubai!

photo-12-12-2016-20-28-26

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Søndagens træning: Booty, booty, booty!