A day in the life of a personal trainer in Dubai....

Saturday: Online Coaching, Booty Workout & maybe some me-time…

photo-04-10-2016-1-12-27-pm-1

Endelig blev det lørdag og min min ugentlige fridag. Det har været en hektisk uge og jeg føler mig som verdens dårligste blogger at jeg stort set ikke har fået opdateret hverken bloggen, Instagram eller min Facebook-side. Til gengæld så giver jeg den gas på Snapchat, så ønsker i flere glimt af mine dage i sandkassen, kan jeg anbefale jer at følge mig der. Min account hedder amandalouisedk :)

Dagen i dag kommer nok til at gå med at lave programmer til mine online klienter, at besvare emails, en booty-træning + 30 minutters cardio og måskeeee et smut ud og få lavet negle, bryn og vipper. Min roomie og jeg tog faktisk hen til min yndlings-salon i går… De plejer altid at have tid til walk-ins men fordi det var fredag (de flestes ugentlige fridag) var de helt bookede. Men jeg elsker at have pæne negle, så vil helst ikke vente for længe med at tage derhen igen.

Men vigtigst af alt er det, at  jeg kommer afsted til træning. Lørdag træner jeg oftest glutes & hamstrings, og det er ugens hårdeste ben-program der altid resulterer i meget trætte baller og baglår (jeg har i alt 3 bentræninger om ugen).

Programmet for i dag ser således ud:

Opvarmning: 10 min. incline walk

A: Stiff leg deadlifts 4×10

B: Walking lunges m. glute kick 4×10

C: 1-leg leg curls i stående maskine 4×10

D1: Hyperextenstions med vægtplade bag nakken 4×10
D2: Frog glute bridges 4×15

E: Machine glute kick backs 4×10

Afslutning: 30 min. cardio (steady state cykel, crosstrainer eller incline walk)

photo-01-10-2016-9-26-51-pm

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

A day in the life of a personal trainer in Dubai....