My favorite workout for great abs

“Gør hvad du kan, hvor du er, med det du har.”

Billede 04-08-2016 16.44.42

(For english hit the “translate” button in the bar above)

Siden “Baggrunden for Bloggen” trængte til en opdatering, så jeg har tilføjet nogle ting og skrevet videre på historien så i nu får det hele med.

Læs den hvis du ønsker at vide hvordan jeg på 5 år gik fra at være ude af form med en fedtprocent i de høje 30’ere, deprimeret og tvunget til at opsige mit job i fitnessbranchen pga. stress og angst… Til at konkurrere i bikini-fitness, være blogger, færdiguddannet fysioterapeut, selvstændig personlig træner og endda få tilbudt mit drømmejob som træner i Dubai!

Ind imellem kan jeg godt selv blive helt overvældet over hvor langt jeg er kommet på 5 år. Når jeg sammenligner mig med andre er det jeg har opnået måske ikke det helt store, men når jeg tænker tilbage på hvordan jeg havde det og hvor lang vejen har været til der hvor jeg er nu, bliver jeg virkelig stolt af mig selv. Og hvis jeg kan vende mit liv rundt på den måde, så kan alle!

Med denne historie håber jeg at jeg kan inspirere andre til at gå efter deres drømme. Hav gerne en fuldstændig urealistisk drøm om hvordan du gerne vil have at dit liv skal se ud en dag, og gem den i hjertet. Se så på hvor du er nu, og tag ét lillebitte babystep ad gangen. Gør hvad du kan, hvor du er, med det du har. Og bliv ved med det. Find glæden i det. Pludselig en dag er drømmen måske slet ikke så urealistisk længere :)

what_success_really_looks_like

Billede 03-08-2016 10.10.32

navnetraek_sort
   

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Previous post

My favorite workout for great abs