Lørdagens træning

Farvel Danmark – Hello Dubai!

Billede 01-07-2016 16.35.59

Endelig kom dagen hvor jeg skifter det danske sommervejr ud med Dubai-vejr! Senere i dag flyver jeg nemlig til Dubai, hvor jeg det næste lange stykke tid skal arbejde som personlig træner og fysioterapeut hos Revolution Fitness Dubai.

Det føles helt vildt, og jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke var nervøs. Men mest bare spændt og klar på hvad fremtiden bringer!

Der er rigtig mange ting der ikke er styr på endnu, og jeg ved egentlig ikke ret meget om præcis hvor jeg skal arbejde eller bo. Jeg tager det hele lidt som det kommer, men føler mig i meget trygge hænder hos den virksomhed der har ansat mig. De har blandt andet betalt for et hotelværelse til mig de første 14 dage, så jeg har tid til at tage ud og kigge på lejlighed osv. og finde det helt rigtige.

I kan følge med i min rejse på Snapchat (amandalouisedk) som jeg vi prøve at opdatere så meget som muligt på turen derned.

Så snart jeg lander og har fundet mig lidt på plads vil jeg også prøve at komme på nettet og give en update her på bloggen.

Jeg glæder mig til at dele mit eventyr med jer! :)

Billede 02-07-2016 08.37.50

7 Kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagens træning