Opskrift: Proteinpandekager
Nogle produkter i dette indlæg er sponsoreret.
Det er jo ikke fordi der her i blog-universet mangler opskrifter på proteinpandekager…
Men så igen, can you ever get too much of a good thing? I think not!
Jeg har i hvert fald lyst til at dele opskriften på disse fine pandekager med jer! Jeg fik dem til morgenmad i lørdags, og sammen med en kop kaffe udgjorde de den helt perfekte start på dagen. De er både søde og saftige, selvom både protein- og fiberindholdet er højt.
Jeg må indrømme, at pandekagerne oprindeligt blev lavet på gefühl, men jeg har forsøgt at genskabe opskriften til jer, og følger op med en liste over mine favoritter til toppings til inspiration :)
Ingredienser:
– 2 hele æg
– 100 g. æggehvide
– 1 scoop Whey 100 Crispy Cookie
– 60 g. havregryn
– 1 hel banan
– 1 spsk flydende SØD
– 1 spsk kanel
– 1/2. tsk kardemomme
– 1/2 tsk. salt
– Evt. lidt minimælk
– Kokosolie til stegning
Fremgangsmåde:
Alle ingredienser, med undtagelse af mælk og kokosolie, kommes i en blender og blendes godt. Hvis pandekagedejen er alt for tyk, kan der tilsættes lidt mælk. Er den for tynd, tilsættes flere havregryn, alternativt kan affedtet kokosmel give samme effekt.
Derefter opvarmes kokosolien eller andet fedtstof på en pande og pandekagerne bages til de er gyldenbrune på begge sider. Man kan også bruge en slip-let pande uden fedtstof, men min erfaring er, at resultatet bliver bedst hvis man alligevel bruger lidt olie, man kan ex. pensle panden med kokosolie for hver 2. pandekage. Jeg bruger min blinispande fra Imerco til at lave fine, ens pandekager der nemt kan stables.
Topping favoritter:
– Økologisk peanutbutter
– Bodylab Zero pancake topping
– Bodylab Zero stracciatella topping
– Rå nødder, ex. paranødder, valnødder
– Bodylab Zero Pure Gold
– Frisk frugt eller bær, ex. jordbær, blåbær, banan
– Proteinella
Velbekomme!
Hej Amanda, din opskrift ser super lækkre og gode ud!
Den mængde af ingridienser som du skriver at du bruger, hvor mange pandekager bliver der ca ud ad den potion? :-)
M.v.h Lina