Torsdagens træning: Barbells & abs

Imagine if we obsessed about the things we loved about ourselves?

For mange er det blevet en vane, at fokusere på alt det der kan gøres anderledes og forbedres. Vi ser os blinde på vores fejl, og det leder til en negativ tankespiral hvor vi bare kritiserer alt og nedbryder os selv endnu mere. Vi begynder at bilde os selv ind, at vi har brug for “udrensninger” & “detox”. At det giver mening at nedbryde kroppen med timevis af hård træning uden efterfølgende at fylde på med rigelig næring og hvile…

Hvordan er det blevet sådan?

Lad os i stedet fokusere på alt det gode ved kroppen. Lad os fokusere på alt det vores kroppen kan. Det er en skøn følelse at samarbejde med kroppen, i stedet for at arbejde imod den.

I stedet for at sige til kroppen “Jeg hader dig og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at knuse alt det lede fedt på lår og mave, bare vent!”, skal vi så ikke prøve med:
“Kære krop, du er fantastisk! Lad os arbejde sammen om at blive endnu mere awesome. Jeg giver dig varieret træning, sund mad, træningsglæde og livsglæde. Til gengæld giver du mig en funktionel krop, som føles god at være i og som kan tackle alt hvad hverdagen byder. Deal?!”

 photo 5EC35E04-9FB0-4525-9A79-FFEDC273CB73_zpsexifjcco.jpg

navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Torsdagens træning: Barbells & abs