Dagens træning: Overkrop & cardio

Min morgenmad som jeg spiser hver eneste dag

 photo 21C45F7E-F8BD-4C79-A481-DA84B13F910D_zpsiv3kvwfm.jpg

Jeg har talt om havregrød med æggehvider før. Af god grund, for det er hvad jeg spiser til morgenmad hver eneste dag, både under denne diæt og den forrige. Jeg laver selv mine kostplaner frem imod forårets konkurrencer, og denne grød kunne jeg aldrig finde på at undvære. Macroerne er perfekte, det smager forrygende og mætter fantastisk.

Og så er det seriøst nemt at lave. Man skal selvfølgelig lige skaffe æggehviderne først. Jeg køber mine over nettet fra Bulkpowders.

Vil du læse mere om hvorfor æggehvider er så gode, så skrev jeg for nylig dette blogindlæg hvor jeg forklarer nærmere om fordelene.

Opskrift på min morgengrød:

Ingredienser:
75 g. havregryn
300 g. æggehvider
1/2 tsk. havsalt
1 skvæt flydende sødemiddel
1 tsk. psyllium HUSK
Kanel

Topping: 
10 g. kokosolie
1/2 banan
Kanel
Evt. Sukrin

Fremgangsmåde:
I en skål afvejes havregryn og æggehvider. Der tilsættes salt, flydende sødemiddel og et skvæt vand. Rør omkring i blandingen og sæt i microovnen. Jeg plejer at give den 5-6 minutter på næsthøjeste indstilling (hvis man bruger den højeste kan den godt finde på at eksplodere, og det er træls!)

Når grøden er klar tages den ud, og der tilsættes pysllium HUSK og kanel. Så røres der godt til alt er opløst. Derefter toppes grøden med en klat kokosolie, 1/2 banan skåret i skiver, mere kanel og Sukrin.

Macroer:
Kalorier: 551 kcal
Protein: 43 g.
Kulhydrat: 63 g.
Fedt: 16 g.

Mums! Det er naturligvis tilladt at lave mindre portioner hvis man ikke synes man kan spise lige så meget som mig ;)

 photo EB73B751-39C5-48E3-9F83-C4CE3D02012E_zpsh5mntovn.jpg

navnetraek_sort

2 comments

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Dagens træning: Overkrop & cardio