Tag én dag ad gangen

Eksempler fra min kostplan

For en lille uges tid siden spurgte jeg “Hvad vil i ha’?” og tusind tak for alle jeres mails og kommentarer! Det er så fedt for mig, at få lidt mere viden om, hvilke indlæg i gerne vil læse. Så tak for det!

Mange nævner at de gerne vil have flere indlæg om min kost. Så det vil jeg forsøge at efterkomme ;) Selvom det i mine øjne er lidt kedeligt at skrive om :D Jeg spiser nemlig stort set det samme hver eneste dag, og det er cirka det samme som jeg har spiste på min diæt i foråret… Mine kost-indlæg kommer altså derfor til at ligne hinanden reeeeeet meget, men jeg håber stadig i kan bruge det som inspiration ;)

Ønsker du en individuelt tilrettelagt kostplan og personlig coaching, så du når dit mål?
Klik her og læs mere om hvad jeg kan tilbyde.

Lige for tiden køber jeg al min mad hos Starlinebodyfood, som har det hele klar og portionsanrettet til mig hver mandag. Jeg kører deres standard cut-linie til kvinder.
Det gør mit pt. ret travle liv meget nemmere, og så er der absolut ingen undskyldninger for ikke at overholde diæten ;)

Ind imellem supplerer jeg retterne lidt med nogle flere grøntsager eller min hjemmelavede favorit-dressing. Grøntsagerne er oftest rødkål eller spidskål som jeg køber i poser hvor den allerede er skyllet, snittet og klar. Fitness-fastfood siger jeg jer, det er det nye! ;)

Alt efter om jeg har high, mellem eller low-dag supplerer jeg måske mit frokost- og aftenmåltid med brune ris, kokosolie eller en håndfuld nødder.

Når jeg i mine indlæg om diæten taler om high, medium og low day, så henviser jeg til antal kalorier jeg får den pågældende dag. Lige pt. er min diæt opdelt i 3 forskellige dage, som jeg kører igennem igen og igen.

1: High day (2500 kcal)
2: Medium day (2000 kcal)
3: Low day (1800 kcal)

Og så kører jeg bare derudad.. 1-2-3-1-2-3-1 osv.
Makrofordelingen er cirka den samme alle tre dage.

Læs indlægget med et eksempel på en hel diæt-dag lige her.

Eksempler måltider:
1) Hakket oksekød med ratatouille, og så har jeg selv tilføjet 250 g. snittet rødkål og lidt sukkerfri ketchup.

2) Mexikansk kylling med salsa og grønne bønner samt brune ris (jeg har tilføjet de brune ris)

Macroerne varierer lidt for de forskellige cut-måltider fra Starline, men de hedder cirka:
Kalorier: 300
Protein: 30
Kulhydrat: 15
Fedt: 15

 photo F7D8388D-A32C-4C78-9D87-2E547B61CB02_zpspvbnzgjs.jpg

 photo B7765AAF-A9BB-4617-B35D-2CD30D0C86F1_zps1mazqg9a.jpg

Jeg går ikke suuuuper meget op i at min diæt-mad ser pæn ud ;) Det vigtigste er at den er nem, mætter og smager godt. Så er det nemlig tid og energi til det jeg holder allermest af: Træning!

 photo 2D755C32-4B73-4DF4-9F7F-B14C8018E3E7_zps7d5w62m9.jpg

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

1 comment

  • Kamma

    Det er ret fedt at se hvad du spiser :) Jeg tænkte på om du vil dele hvordan din makrofordeling ca ser ud? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Tag én dag ad gangen