Æggehvider – hvor & hvorfor?
Hvis i har læst indlægget med et eksempel fra en dag på min kostplan, så ved i, at jeg bruger 300 gram hvider i min æggehvide-havregrød hver morgen. Hvis jeg skulle dække det behov ved at købe almindelige æg eller de små æggehvide-pakker de sælger i supermarkederne, så ville det hurtigt løbe op i mange dollars!
Tidligere har jeg købt dem på store dunke i engros-butikker, men så har jeg været afhængig af at få hjælp fra nogen med en bil, og jeg er bare ikke sådan super vild med at være afhængig af andres hjælp i hverdagen…
Men så fandt jeg Bulkpowders.dk som forhandler æggehvider på dunk – og sender dem med posten, lige til døren!
Udover det, så er Bulk Powders’ æggehvider lavet med en unik, patenteret pasteuriseringsmetode, som betyder, at de uåbnet kan opbevares op til 5 måneder ved stuetemperatur – og også kan indtages rå, hvis man skulle have lyst til dét! Det er eksempelvis smart hvis man gerne vil lave proteinfluff :)
Hvorfor er æggehvider en del af min kostplan på diæt?
Æggehvide består af næsten 100% protein, og pga. konsistensen kan de bruges til at gøre maden meget mere spændende!
Havregrøden især bliver mere “moist” med æggehvider end med proteinpulver :) Og ellers kan de jo også bruges til pandekager, proteinfluff og selvfølgelig omeletter, røræg og den slags… Alt hvad man normalt ville bruge æg til, i virkeligheden! Off season køber jeg altid øko-æg og bruger hele ægget, men nu hvor jeg skal i form, så er der altså mange kalorier at spare ved at lave dette bytte :)
Jeg ved i hvert fald at min krop og mine smagsløg elsker æggehvider! ;)
Sportsbh sponsoreret af Cooltights.dk
Hvor længe kan det holde sig åbnet? :)
Mvh.
Carina