Poseringstræning

Æggehvider – hvor & hvorfor?

Hvis i har læst indlægget med et eksempel fra en dag på min kostplan, så ved i, at jeg bruger 300 gram hvider i min æggehvide-havregrød hver morgen. Hvis jeg skulle dække det behov ved at købe almindelige æg eller de små æggehvide-pakker de sælger i supermarkederne, så ville det hurtigt løbe op i mange dollars!

Tidligere har jeg købt dem på store dunke i engros-butikker, men så har jeg været afhængig af at få hjælp fra nogen med en bil, og jeg er bare ikke sådan super vild med at være afhængig af andres hjælp i hverdagen…

Men så fandt jeg Bulkpowders.dk som forhandler æggehvider på dunk – og sender dem med posten, lige til døren!

Udover det, så er Bulk Powders’ æggehvider lavet med en unik, patenteret pasteuriseringsmetode, som betyder, at de uåbnet kan opbevares op til 5 måneder ved stuetemperatur – og også kan indtages rå, hvis man skulle have lyst til dét! Det er eksempelvis smart hvis man gerne vil lave proteinfluff :)

 photo F05A05F7-5F18-4AAB-A6C3-080FFB4C4A60_zpsni6jd3iz.jpg

Hvorfor er æggehvider en del af min kostplan på diæt?
Æggehvide består af næsten 100% protein, og pga. konsistensen kan de bruges til at gøre maden meget mere spændende!

Havregrøden især bliver mere “moist” med æggehvider end med proteinpulver :) Og ellers kan de jo også bruges til pandekager, proteinfluff og selvfølgelig omeletter, røræg og den slags… Alt hvad man normalt ville bruge æg til, i virkeligheden!  Off season køber jeg altid øko-æg og bruger hele ægget, men nu hvor jeg skal i form, så er der altså mange kalorier at spare ved at lave dette bytte :)

Jeg ved i hvert fald at min krop og mine smagsløg elsker æggehvider! ;)

 photo 6616D38A-8171-4035-AEC0-B9BA3E9C6F78_zps1jjtuqnv.jpg
Sportsbh sponsoreret af Cooltights.dk

2 Kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Poseringstræning