På mandag går det løs...

Ugens lange løbetur… Ikke som håbet!

 photo 1C7EE9E8-527D-40A4-801A-D3E35076827C_zpsndkvkt2l.jpg

Dagens løbetur gik ikke helt som planlagt… Jeg lagde ud i et meget langsomt pace (6:30) og det startede fint. Jeg fik besøgt både Fælledparken, Søerne og Kastellet, men kunne godt mærk,e at kroppen ikke havde det helt optimalt trods den lave hastighed.

Jeg hold en lille pause efter de 11 km., hvor jeg også fik lidt væske. Og så afsted igen. Blot 7 km. hjem, det burde jeg nok kunne klare!

 photo 077FFA35-9F31-4CFE-8F3B-0417D8D7CB33_zpsvf7rkfzt.jpg

Men efter 14,5 km. i pace 6:30 fik jeg det virkelig dårligt og besluttede ikke at løbe videre… Havde planlagt 18 km., men ind imellem må man lytte til kroppen og tage den med ro.
Mit løbeprogram er vejledende og SKAL ikke følges til punkt og prikke, hvis kroppen ikke er med på den. Og det var den virkelig bare ikke i dag…

Har været træt hele ugen, og efter 3-4 fadøl i går havde jeg vist heller ikke optimeret omstændighederne for mig selv. Jeg kan IKKE præstere dagen efter jeg har drukket alkohol. Vidste det egentlig godt, og fik det lige bekræftet i dag.

Min appetit har også været ret lille de sidste par uger, så har måske heller ikke helt fået spist nok… Med diætstart mandag er det selvfølgelig heller ikke helt optimalt. Vil gerne starte ud med en stærk, velnæret krop fuld af energi! Så jeg giver mig selv lov til at nyde mine to livretter resten af weekenden… Sushi i dag og burger i morgen! :)

Og så håber jeg kroppen og løbeformen har det bedre i næste uge… Halvmarathon er blot to uger væk, så det bekymrer mig ærlig talt en anelse, at formen nærmere bliver dårligere end bedre. Vi får se hvad det ender med.

navnetraek_sort

4 comments

 • Jeg havde præcis samme fornemmelse op til mit sidste halvmarathon: at formen nærmere blev dårligere end bedre. Det var en træls følelse at gå rundt med, og jeg var virkelig, virkelig nervøs, da jeg gik mod startlinjen til Lillebælt Halvmarathon. Faktisk havde jeg slet ikke lyst til det… Havde løbet to mere spontane halvmarathons i januar og marts, der var gået over al forventning. Så det var helt surrealistisk at være nået til det egentlige mål, og så føle sig mindre klar, end til de spontane halvmarathons. Men, men, men. Det gik jo! Det gik faktisk rigtig godt! Det blev til PR, og løbeformen var slet ikke så ringe, som jeg havde troet. Og det er netop det, der er pointen med denne kommenter: Tro på det! Du har arbejdet hårdt og løbet en masse, så der er ingen tvivl om at din krop er rustet til at klare det halvmarathon! Krydser fingre for dig!
  – mariejosiasen.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Sikke en dejlig kommentar! Tusind tak! :)
   Jeg fortsætter også træningen og stiller til start, og så må vi se på dagen, om formen er der eller ej.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karsten

  Gør du nogensinde noget af lyst der ikke skal måles og vejes i forhold til træning? Faldt lige over din blog og blev helt målløs over der findes sådan en livsstil, at man kan være så optaget af sig selv, konstant fotografere sig selv, og som kroppen er en maskine der ikke opfører sig ordentligt når man nu kommer alt muligt pulver i den og måler på den. og så er 4 store fadøl = 6 øl, hvilket nok svarer til jeg som større mand drikker 8-9 øl. Det er alkoholisk. Men det er nono at sige når man er under 30 i dk.. Druk er gud ;-) haha. Og så vil jeg da lige nævne mit syn, at blive syg(da jeg så¨en post hvor du var syg mange dage), som en følge af forstyrret tarmsystem, og at drikke spraytørret mælk blandet med alt mulig smag og vitaminer, er ikke i kontakt med de naturlige reaktioner der forbereder kroppen på mad. nå hva fanden, så mit forslag næsten gang du er syg er at prøve at køre en ordentlig gryderet med kød og grøntsager igennem systemet hurtigst muligt og absoulut ingen pulver og sukker, kager eller noget, og så se! jeg har ikke været syg i flere år, hvis jeg spiser meget sukkerlort så er det kommer det tæt på. wtf, jeg er lidt langt ude kontrolfreak også ) nok derfor jeg skriver. take it easy, hyg hilsen Karsten

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Kort svar på dit spørgsmål: Ja, selvfølgelig gør jeg det.

   Resten af dit indlæg gider jeg slet ikke kommentere på, det er for langt ude.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

På mandag går det løs...