Tirsdagens træning & onsdags morgenløb

Konkurrence: Vind 2 billetter til Copenhagen Health Week!

 photo 10947417_10152680726529632_2460083568012288760_o_zpskghmydzo.jpg

Har i hørt om Copenhagen Health Week? Den foregår fra d. 23. til d. 30. august, og med en billet har man adgang til 200 sunde oplevelser!

Blandt andet kan man prøve nye træningsformer, få inspiration til en sund kost og blive opdateret på de nyeste sundhedstrends.

Jeg regner selv med at deltage i nogle forskellige events, blandt andet Anna Bogdanova & Jacob Søndergaards bogrelease og foredrag. Som altså er helt gratis, hvis man da har billetter til CHW 2015.

Billetterne koster 199 kr. pr. stk. og kan købes lige her.

Meeeeeen jeg udlodder også 3×2 billetter lige her! :)

Hvordan deltager du?

– “Synes godt om” min side “Amanda Louise Warlo” på Facebook
– Skriv en kommentar til dette indlæg hvor du fortæller hvem du vil tage med til CHW 2015
– Huuuuusk at skrive navn og en gyldig mailadresse i kommentaren ;)

Jeg trækker lod blandt alle deltagere i morgen – fredag d. 21. kl. 15 – og de heldige vindere modtager derefter deres billetter pr. mail.

Jeg håber vi ses :)

 photo 10915077_10152680726574632_6687229552729634019_o_zpsb4if8mvh.jpg

navnetraek_sort

22 comments

 • Jeg ville tage min gode veninde Kamilla med! Vi har kendt hinanden siden vi var små og pengene er ikke store for tiden! Ville være for fedt at få hende med ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ville tage min veninde Nanna med, da hun er lige så nysgerrig på kost, motion og sundhed, som jeg er – og så er hun bare en fest at være sammen med i det hele taget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie Nørgaard

  Jeg vil tage min gode veninde Clara med. Jeg kender hende gennem træning, og vi er på kort tid blevet rigtig gode veninder. Vi har sat pr’s sammen, grint sammen til træning, svedt sammen og måske også delt vores tanker. Alt sammen, fordi vi faldt i snak til træning :-) Som btw, er vores største hobby. Håber, jeg får mulighed for at give hende den oplevelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville tage min yoga-elskende og -udøvende storesøster med! Hun er uddannet sygeplejerske og arbejder med spiseforstyrrede, så det er også fagligt relevant ;-) Jeg har også selv en spiseforstyrrelse, så det kunne være rart at blive introduceret til et nydelses- og lystpræget forhold til motion og i det hele taget det med krop :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg vil tage min sejeste mor med. I en alder af 62 har hun nu besluttet sig for at divadunken skal væk og vil derfor begynde at behandle hendes krop godt med sport og sund livststil. Derfor ville det være fantastisk at kunne invitere hende med og give hende et indblik i hvor mange muligheder der er :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josiephine

   Shit hun er sej! Jeg sender lige god energi til din mor :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville tage min bedste træningsmakker med, som altid sørger for jeg presser mig selv til hver træning ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josiephine W

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at tage min gode veninde Siri med, som tak for alt hun gør og har gjort for mig <3
  Jeg er lige flyttet herover og er i gang med at starte den sunde livsstil igen, efter at være flyttet hjem til DK. Så derfor kunne det være rigtig lækkert at få en masse inspiration på messen.
  God dag :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne tage min kæreste med.
  Vi bruger begge meget tid på træning, går meget op i fitness / cykling og har begge spillet sport på højt plan.
  Det ville være en super mulighed for at gøre noget sammen vi begge brænder for.
  Og så kunne vi godt bruge lidt ny sund inspiration.. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Lækker konkurrence! Jeg ville tage min veninde Chelina med. Var det hinanden til træning og har bakket hinanden op i stort og småt lige siden. Det ville være skønt at kunne forære hende en billet til Health Week. Hep til gode veninder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg ville tage min veninde Chelina med. Vi mødte hinanden til træning for år tilbage og har bakket hinanden op i stort og småt lige siden. Det ville være skønt at kunne forære hende en billet til Cph. Health Week. Hep til gode veninder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia B

  Jeg ville SÅ gerne kunne tage min søde kæreste med, som drømmer om at komme ind på ambulanceredder uddannelsen, og vi elsker begge to at træne og er hinandens bedste venner uanset hvad vi laver – derfor ville det være fedt at finde nye og spændende måder at træne og spise, så min kæreste kan opnå hans drøm om at blive ambulanceredder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Jeg vil tage min rigtig gode veninde Mille med. Vi får desværre ikke set hinanden så tit, hvilket ærgrer mig meget! Så dette kunne være en oplagt mulighed for at få lidt kvali tid med hende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naomi lyduch

  Det ville være super med ny inspiration og oplevelsen ville jeg dele med min veninde Lisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cicilie Dam

  Jeg vil tage min bedste veninde Sara med! Hun har været igennem en rigtig dårlig periode, med en mand der forlod hende og deres nyfødte barn :unamused: Jeg tænker derfor det er på tide at hun får lidt inspiration til igen at leve sundt og godt – samt passe på sig selv, sammen med mig! :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Brangstrup

  Jeg vil gerne have min søster Camilla med. Tror det ville være en fantastisk start på det health-kick som vi nu har gået og snakket om i lang tid. :D :lion:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg ville tage min søde mor med <3 Hun er den mest inspirerende jeg kender, og det ville være skønt at kunne tage hende med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nielsen

  Åh, det ville være en skøn præmie at vinde! Jeg følger dig (selvfølgelig) på facebook. Og jeg vil meget gerne have min kæreste med! :) Pengene er små i øjeblikket, så det ville være fantastisk at kunne give :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Jeg vil tage min veninde Majken med fordi hun har været så sej og lagt sin livsstil om og tabt 15 kg! Hun skal løbe sit første halvmarathon til CPH Half her i september. Det har været så inspirerende at følge hende. Det ville være skønt hvis jeg kunne forkæle hende med billetterne og dermed også en god grund til at vi skal ses meget i den uge :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cornelia

  Wuhuu.. Jeg vil tage min søde veninde med, for at få nogle gode oplevelser med hende og forhåbentlig få ny inspiration til træningen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil tage min søster med. Vi er netop blevet gravide begge to (vi og de kommende bedsteforældre krydser mange fingre og tæer for ikke at få dobbelt op på tvillinger haha) og kunne godt trænge til et sundhedsboost selvom vi begge går op i sundhed og krop en del i forvejen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg ville tage min trofaste veninde med som har besluttet sig for at revurdere hele sin livstil da hun netop er blevet gravid og kun ønsker det bedste for sig selv og det kommende barn. Sådan en inspirationsuge ville være fantastisk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Tirsdagens træning & onsdags morgenløb