Jeg tager en pause

Søndag

Så blev det søndag og 2. træningsfrie dag ud af de 7. Jeg er SÅ øm i hele kroppen, og føler virkelig det er det rigtige med en træningspause, selvom jeg stadig kæmper lidt med tanken om at spise normalt og holde mig (næsten) helt i ro. I en hel uge! Har dog lavet mine øvelser fra bogen “Skyhøj forbrænding”, så jeg får strukket kroppen lidt igennem og arbejdet med vejrtrækningen. Det tager ca. 15 min. og det føles egentlig helt ok at nøjes med det, i nogle dage.

I går var jeg til polterabend fra halv to om eftermiddagen til kl. 4 i nat, så jeg har selvfølgelig også haft rigeligt andet at se til :)

 photo BC239C3B-4B16-4712-89BF-83A246D1FC4A_zps1wdxlxnk.jpg
Festen havde pingvin-tema, så alle var klædt i sort/hvid og havde butterfly på :)

Det var første gang jeg drak alkohol siden nytårs aften, og hovedet føles også lidt tungt i dag. Jeg bryder mig stadig ikke om tømmermænd og den følelse det giver i kroppen, hvilket er grunden til at jeg stort set aldrig drikker alkohol.

Heldigvis startede søndagen med lækker hjemmelavet brunch hos min lillebrors kærestes mor, der diskede op med den helt store anretning. Jeg har også sørget for at drikke en masse vand og en kop grøn te med citron, så kroppen har det egentlig ret fint nu.

 photo 01ACB13B-0A06-49CA-A04E-A494CE00FA00_zpslcmixb2r.jpg

Nu har jeg så sat mig ved arbejdsbordet, hvor jeg regner med at tilbringe resten af dagen. Jeg har en del programmer der skal færdiggøres, og så tager jeg hul på omlægningen af mit programlægningskoncept. Jeg starter blødt ud med at designe nye spørgeskemaer, som forhåbentlig hjælper til, at jeg kan lave endnu bedre planer til mine kunder, ud fra deres specifikke mål og behov. Specielt den del med målsætninger, glæder jeg mig til at få forbedret! Det er så vigtigt at sætte sig konkrete, målbare og realistiske mål, hvis man ønsker at bevare motivationen og opnå resultater. Hvis jeg kan hjælpe mine klienter til at opstille bedre mål for dem selv, så vil det i sidste ende hjælpe dem til at opnå bedre resultater!

navnetraek_sort

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Jeg tager en pause