Søndag

Fitness abstinenser

 photo E9958231-E366-49EF-90DB-76AC956A1227_zpsjz9tkrxl.jpg

Det farlige ved at holde en hel uges træningsfri er, at man har så meget ekstra tid til at tænke, planlægge og drømme. Og når det kombineres med træningsabstinenser, så er det svært at være helt fornuftig. Især når man kommer til at sidde og kigge billeder og videoer taget backstage til Loaded Cup.

Lige nu har jeg lyst til at hoppe direkte tilbage på diæt, tilmelde mig DM og gøre det hele en gang til! :) Jeg er meget drevet af, at arbejde efter et mål, og dagene virker lidt formålsløse når jeg ikke har mit sædvanlige program at følge. Altså sådan groft sagt, for der er da absolut også rart at vågne, slæbe dynen ind på sofaen og så bare ligge her og slappe af hele formiddagen.. Det føles bare lidt dovent i længden ;)

Tror jeg må følge rådet på min fine nye kop, og tage den lidt med ro en tid endnu.. Men hvis lysten bliver ved med at være der, så gør jeg nok alvor af det. Vi får se :)

 photo 14952B31-384C-4B62-9F70-AC3C216F9DF4_zpstfvrxkk4.jpg

// Amanda Louise
(Indlægget kan indeholde affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag