Udviklingen fra 1. september til i dag

Diæt: 13. status

 photo 77977CA8-9EE6-4D1D-816C-A178938580C0_zpsdwygap9j.jpg

Vægten siger i dag 76,1 kilo, -300 gram i forhold til sidste uge. Lidt skuffende, men den har ligget omkring 78 hele ugen, så er bare glad for at der i hvert fald er sket lidt til i dag!

Min vægt ER bare dum, og jeg har efterhånden lært ikke at tage den alt for tungt. Hvis bare jeg følger min plan og presser mig selv til træning, så skal resultaterne nok komme :)

En lille sammenligning: 82,8 kilo ved diætstart d. 13. oktober 
 photo 8C051F78-25A1-49D9-AA37-B97A520CB362_zps8jvdduwp.jpg

I dag d. 24. januar: 76,1 kilo
 photo B6B7CC7E-BD3B-47CA-A7AA-FF126C5927F6_zpsvbypqet0.jpg

Der er heldigvis sket en del, selvom tempoet var stille og roligt den første tid. Startede på ca. 2100 kcal dagligt + en ugenlig spisedag og kun 2xcardio om ugen. Siden har jeg trappet ned for maden og op for træningen uge for uge. Holdt dog næsten to ugers “pause” hen over julen, da kroppen havde brug for en chance for at restituere inden det sidste ryk skulle tages.

Fra denne uge blev tempoet sat ekstra i vejret, og nu ligger jeg på 1600 kcal + både morgen- og aftencardio 6 gange om ugen. Selvom kroppen kun har reageret med -300 gram på vægten i forhold til sidste lørdag, så kan jeg tydeligt se at det har haft en effekt.

Vigtigst af alt, så er det fedt jeg taber, ikke muskelmasse! Det betyder at jeg bliver mere og mere “tight” at se på, ikke bare tynd og blød. Og det er bestemt mit mål at stå både hakket og muskuløs! Hvis jeg skal dømmes ned på noget, så skal det da være at jeg er for veltrænet ;)

10 uger endnu, til at smide ca. 7 kilo fedt. Det skal nok gå fint!

Men først.. Refeed og hviledag! TILTRÆNGT! :D

4 Kommentarer

  • Katrine

    Hej!
    Jeg kommenterer normalt aldrig, men nøj hvor ser du godt ud!
    Og nu når jeg alligevel er igang, kan jeg ligeså godt også takke dig for en virkelig velskreven blog! Man kan virkelig mærke dig og din passion for træning igennem dine posts!

    God weekend!
    Kram

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Hej Katrine

      Tusind tak, for din dejlige kommentar. Hvor er du sød! :)

      Rigtig god søndag :)

      Knus Amanda

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anina

    Hej Amanda…
    Du er en super inspirerende pige – som jeg netop er begyndt at følge! Jeg vil gerne selv i gang med styrketræning og for at kunne følge min egen udvikling vil jeg gerne tage mine kropsmål – men jeg er i tvivl om hvilke jeg skal tage! Vil gerne følge så meget udvikling som muligt – og målet med træningen er at tage på og få mere fylde/blive tonet! :) Jeg håber, at du kan hjælpe mig…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Hej Anina
      Jeg anbefaler at du måler biceps, bryst, talje, hofte og lår. Men der er jo ikke rigtig noget rigtigt eller forkert, bare du altid måler samme sted :)
      Vh. Amanda

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udviklingen fra 1. september til i dag