Diæt: 7. Status

Den kommende træningsuge

IMG_3996.JPG

Jeg har en travl uge foran mig! Mange lange og sene dage på studiet, mange PT-klienter og mange træningspas! Det bliver en udfordring at holde diæten efter jeg er blevet sat ned i kalorier og samtidig have energi til alle disse træninger, men jeg glæder mig til at give alt hvad jeg har, så jeg kan se en udvikling i spejlet og på vægten næste lørdag!

Ugens program for træningen ser således ud:

Mandag:
Morgen: Crossfit WOD
Eftermiddag: Frontsquat

Tirsdag:
Morgen: 60 min powerwalk
Eftermiddag: Crossfit WOD

Onsdag:
Morgen: Crossfit WOD
Eftermiddag: Bryst og skulder

Torsdag:
Morgen: Crossfit WOD
Aften: 6 km. intervalløb

Fredag:
Morgen: Crossfit WOD
Aften: Vægtløftning (snatch)

Lørdag:
Morgen: 60 min. powerwalk
Eftermiddag: Bentræning

Søndag:
Hviledag

Som i kan se, rammer jeg benene 1-2 gange hver eneste dag, undtagen på min hviledag.
Det er lidt et eksperiment jeg har gang i, eftersom jeg tidligere har haft svært ved at få benene stramme og tonede, ved almindelige split-programmer og diæt. Jeg har trænet på denne måde i snart 4 uger, og indtil videre går det fint, og benene holder til belastningen.

Jeg er naturligvis nødt til at være meget opmærksom på, om der begynder at være tegn på overbelastninger eller overtræning ved så høj en frekvens, og dette er altså ikke en træningsprotokol jeg vil anbefale nogen at efterligne, medmindre de er meget veltrænede, og gode til at mærke efter, hvad kroppen siger til det hele.

Ovenstående er udgangspunktet for ugens træning, men det kan ske, at jeg må lave nogle justeringer undervejs, ud fra hvordan kroppen har det sidst på ugen :)

IMG_3917.JPG

navnetraek_sort

2 comments

 • Mega inspirerende indlæg! Jeg er selv for nylig begyndt at styrketræne og kan allerede se de første resultater! Så nu har jeg helt fået blod på tanden! Jeg glæder mig til at høre om hvordan det går med dine ben efter det her program!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Dejligt at indlægget kan inspirere lidt :) Stort tillykke med dine første resultater af styrketræningen. Rigtig god fornøjelse med det fremover :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Diæt: 7. Status