Diæt: 6. status

Dagens træning

Dagen startede med en lille skuldertræning. Jeg ville udnytte den ekstra energi i kroppen, og pumpe lidt af al den sushi jeg fik igår, ud i musklerne. Det er skønt at kunne se at kroppen bliver mere og mere lean, og det er specielt tydeligt til træning. Især dagen efter en masse kulhydrater ;)

IMG_3874.JPG

Senere stod den på aften-cardio. Jeg varmede op med 2 km gang/løb med en hældning på 2,5%. Derefter testede jeg benene på 3 kilometer (hældning på 1%) og jeg kom i mål på 14:46. Der er plads til forbedring, men det kunne have været meget værre! ;)

Sluttede af med 1 km. gang, så jeg kom op de de minimum 6 km. som jeg skal op på.

IMG_3926.JPG

Foodprep er overstået, jeg har været lidt huslig ved at ordne vasketøj og diverse, og nu har jeg lige en times afslapning på sofaen, inden jeg hopper i seng. I morgen bliver en lang dag, for vækkeuret ringer 5:15! God aften! :)

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Diæt: 6. status