Lidt nyt om diæten

Black Friday rabatter hos Zalando

Det kan godt være at jeg på Instagram bitcher lidt, over de der amerikanske traditioner vi pludselig tager til os herhjemme… Men når jeg så får en række fantastiske rabatkoder til alle varer på Zalando, så er jeg altså nødt til at dele dem med jer alligevel. Man har et standpunkt til man tager et nyt ;)

Hos Zalando får i:
10% rabat uden mindstekøb med koden RABAT45EN
15% rabat ved mindstekøb for 750 kr. med koden RABAT452
25% rabat ved mindstekøb for 3000 kr. med koden RABAT45TRE

Alle koder gælder kun i dag d. 28. november (udvalgte mærker er uden rabat)

Min indkøbsliste omfatter (selvfølgelig) mest træningstøj.. Og trænings-inspireret hverdagstøj… For sådan en type er jeg bare! :)

Jeg vil udnytte rabatten til at få investeret i det sæt kompressionstøj fra 2XU, som jeg har ønsket mig læææænge. Med 25% rabat kan jeg godt forsvare det :) Derudover står sneakers og sweatpants til hverdagsbrug højt på ønskelisten, sammen med langærmede træningstoppe og måske et par shorts eller to :)

Indtil videre har jeg fundet disse ting:

kollage

Direkte links til produkterne:

 1. Langærmet t-shirt
 2. Langærmet t-shirt
 3. Langærmet t-shirt
 4. Lange kompressions tights
 5. Nike Rosherun sneakers
 6. Træningsbukser
 7. Shorts

 

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

navnetraek_sort

4 comments

 • Simone Schou

  Nej hvor fedt!!
  De sko må jeg også have.
  Tak! :)
  God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   De er jo også bare SÅ fede!
   Selv tak og også god weekend til dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er det sko jeg ofte træner i! De er mega fede :) Tak for god inspiration

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Cool! :D Jeg ville bruge dem til hverdag, men de er sikkert også rigtig gode at træne i :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Lidt nyt om diæten