Bakketræning i Frederiksberg Have

Dagens træning: “Filthy 25”

20140701-174831-64111203.jpg

En del af mit program frem imod det kommende halvmarathon består af WOD’s og en ugentlig challenge. Jeg var så heldig at den challenge jeg skulle gennemføre, lige passede med månedens “Members Choice” WOD, så jeg hoppede med på et hold, da jeg godt vidste at formen muligvis ikke var til at gennemføre den på egen hånd.

Efter en lækker opvarmning havde vi 30 minutter til at gennemføre workout’en som så således ud:

“Filthy 25”
2 runder af:

 • 25 Box jumps (jeg lavede step-ups)
 • 25 Pullups (jeg lavede ring rows)
 • 25 Swings (Russians – 16 kilo)
 • 25 OH lunges (10 kilo)
 • 25 Toes 2 bar (jeg lavede knees-to-chest)
 • 25 Push press (15 kilo)
 • 25 Thrusters (15 kilo)
 • 25 Burpees

“Føj!” siger jeg bare. Specielt de der 25 burpees efter push press og thrusters trak virkelig tænder ud, og jeg kæmpede mod både udmattelse, kvalme og svimmelhed, haha! Kondien er virkelig ikke hvad den har været, men jeg nægtede at give op! Så jeg gennemførte, men måtte justere på nogle af øvelserne, som i kan se ovenfor, og brugte lidt over de 30 minutter.

Heldigvis er “Filthy 25” på programmet igen d. 28. juli, og mit mål er at gennemføre den på under de 30 minutter næste gang!

Jeg hader virkelig konditionstræning, specielt når jeg er i så dårlig form som nu. Men samtidig så er jeg stædig, og jeg nægter at give op! Det er ikke nok for mig bare at være stærk, jeg vil også kunne blive ved.

20140701-174829-64109283.jpg

Nu står den på lækker frokost/aftensmad med kylling, sweet potatoes, spinat, blandet salat og en masse andre lækkerier. Og så lidt afslapning i sofaen, inden jeg løber ugens første tur i aften. 5 kilometer venter, og det skal nok blive rigtig sjovt efter denne omgang ;)

2 comments

 • Shit det ser håååårdt ud! Kan ikke finde ud af om jeg ønsker aldrig nogensinde selv at prøve kræfter med det eller om jeg egentlig gerne vil ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amandalouise

   Sådan havde jeg det hele vejen igennem ;) haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Bakketræning i Frederiksberg Have