Løb & legday

Dagens træning: Upperbody circuit

2014-05-29 12.22.06

Jeg har i flere dage haft lyst til at gennemføre denne circuit som både sætter overkroppen og kredsløbet under hårdt pres… Tiden har bare ikke rigtig været der, så den har i stedet stået på hurtige løbe- og gåture for at holde kroppen i gang.. Indtil i dag, hvor jeg endelig havde plads i kalenderen. Helligdag, jeg er fan af dig!

Programmet bestod af to såkaldte giant sets, dvs. 3-4 øvelser som skal fuldføres uden nogen form for pause. Jeg skulle igennem hvert giant set 3 gange, og med undtagelse af pullups, skulle der laves 20 reps af hver øvelse:

Giant set #1: 3 runder
Wallballs x 20
One-arm Medicine Ball Pushup x 20
Pullup x 1
One-arm KB swing x 20 (til hver arm)

Giant set #2: 3 runner
Incline pushups with leg raise x 20 (10 til overt ben)
Lateral raises x 20
TRX recline rows x 20

Jeg holdt 1 min. pause mellem hver runde og pausen imellem de to giant sets var den tid det tog at stille op til de nye øvelser. Føj det var hårdt! Jeg hader virkelig at føle at jeg er i så dårlig form som nu, alt er tungt, hjertet hamrer og jeg hiver efter vejret. Men jeg ved også, at hvis jeg bare blive ved og kæmper igennem det, så bliver alt snart meget lettere.

“It never gets easier, you just get stronger!”

2014-05-29 13.04.06

Jeg har forresten noget lidt spændende at fortælle! I morgen er jeg nemlig blevet inviteret i studiet hos TV2 Lorry som “Ugens Blogger”. Indslaget kommer i sagens natur til at handle om mig og bloggen, men jeg tror også at vi vil berøre hele den seneste tids debat om sundhedsbloggeres påvirkning af “helt almindelige menneskers” selvbillede. Det er der i hvert fald lagt op til.

Har i lyst til at se med sendes det live på Lorry omkring kl. 12:30 i morgen :)

2 comments

 • Vickie Schmidt

  Det kunne være fedt, hvis du kunne filme øvelserne, så man kan se, hvordan de skal udøves. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amandalouise

   Prøver at filme ind imellem så i kan se hvordan JEG mener at øvelserne udføres helt korrekt ;)

   Men når det ikke lykkes, så prøv at søge på navnet på Youtube :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Løb & legday