Tilbage i træningstøjet!

Dagen hvor alt gik galt…

Igår var dagen hvor alt gik galt for mig! Det var både fordi jeg lavede rod i den i forbindelse med arbejdet (undskyld Maria!!!), men også fordi min højt elskede MacBook Pro valgte at dø. Det fra ene øjeblik til det andet, var det farvel og tak.

Jeg fløj ned i Elgiganten til beskeden om at det ville tage ca. 10 hverdage at få den lavet, hvis det altså overhovedet kunne ordnes. Og det er vel at mærke lige op til påske.
Med firmaet, bloggen og studiestartet på tirsdag, er det simpelthen ikke muligt for mig at undvære en computer i 3 uger. Og hvad nu hvis det her skulle ske igen en dag, og det er på et endnu mere kritisk tidspunkt end nu, hvor det trods alt “bare” forsinker mit arbejde?

Hell no!
Så byd velkommen til min nye ven :) En fin og let MacBook Air – perfekt til studie, til at tage med på job og alle andre steder hvor jeg har brug for at have en laptop med…

Jeg er allerede stor fan! Og nu vil jeg tage den med på job, så jeg kan få besvaret mails og lavet programmer til de der venter, i pauserne mellem mine PT-kunder :)

20140415-121148.jpg

Oooog så får i lige et sjældent mave-billede med på vejen! Jeg synes der mangler lidt fitnessmotivation her på bloggen for tiden. Billedet er taget søndag, lige inden mit første træningspas i over 1 1/2 uge. Maven er blød, men heldigvis stadig flad og fin :) Håber snart jeg kan starte ordentligt op med træningen igen, så jeg kan blive klar til sommertøjet og bikinien ;)

20140413-201603.jpg

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage i træningstøjet!