Cardio-dag

Dagens træning

20140315-145443.jpg

I dag stod min morgencardio på en 30 minutters cykeltur ud til Loaded Gym, hvor jeg snuppede 10 minutter på romaskinen. Den er faktisk begyndt at føles lidt mindre forfærdelig synes jeg… Altså jeg hader den stadig. Men en anelse mindre end før ;)

Efter cardio var der tid til morgenmad og så stod den på træning med min seje veninde Tanja. Vi havde begge ok god energi i kroppen i dag, efter carb-refeed med sushi igår, så der blev gået til den med fokus på benene! Efter at have kørt mit normale program sluttede jeg af med 3 x 16 reps i liggende leg curl og så 15 minutters incline walk på løbebåndet.

Jeg elsker at træne baglår, og specielt i lying leg curl maskinen får jeg viiiiirkelig fat hele vejen fra kanten af ballen og ned i knæhasen. En skøn følelse. Lige indtil i morgen ;)

Selvom jeg fik de ekstra carbs igår, er mine ben meget trætte efter al den bentræning og cardio jeg har lavet i løbet af ugen. Jeg regner med at løbe en tur i morgen tidlig, og så naturligvis undervise mit Bodyfit-hold, men mandag bliver total hviledag for stængerne. Det har de brug for.

20140314-123331.jpg

Rigtig god lørdag til jer derude :)

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cardio-dag