Mavetræning

Status start uge 3

20140117-112247.jpg

20140117-112258.jpg

Så er de første ugers diæt gået, og jeg starter på uge 3 i dag. Der er røget 1,5 kg., så jeg er lidt efter planen, men jeg var sløj onsdag-torsdag i sidste uge og fik ikke trænet på fuld skrue, lå syg fra fredag-søndag samt havde et cheatmeal i tirsdags. Så egentlig er jeg ret godt tilfreds, og jeg tror ikke det er tid til at skrue ned endnu. Derimod skal planen bare følges 100%, nu hvor jeg er rask igen.

Jeg tabte 1,1 kg. den første uge, og 400 g. i denne uge.

Jeg synes at mine fremskridt er ret tydelige på billederne, og kan svagt ane at benene også strammer sig lidt op allerede. Det kunne jo være dejligt hvis de kom med fra starten denne gang :)

4 comments

 • Dejligt at du har det samme tøj på , på billederne.
  Det kan godt være at det bare er mig, men synes at det gør det nemmere at sammenligne jo mere “ens” billederne er :)
  Synes også sagtens at man kan se det!

  Du er for sej.
  Hilsen Maya.
  http://www.mayadroem.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er enig med ovenstående kommentar, det er super fedt at du har det samme tøj på. Der er allerede sket noget på din mave synes jeg, den ser mere markeret ud. Og 1,5 kg er super godt på 2 uger! :D

  Jeg glæder mig så meget til at se dig stråle på scenen i april :D

  Anna – http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Dybdahl Andersen

  Wow din numse har fået et flot løft. Misundelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lærke

  Flot udvikling på så kort tid!

  Hvordan er din diæt nu i forhold til før diætstart?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Mavetræning